Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΣΤΑ....ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΣΑΣ !!!

Κάποτε σε ένα μπουρδελόδρομο οι πουτάνες επαναστάτησαν. Βλέπετε είχαν βαρεθεί να εκδίδονται και μετά η συμμορία-μαφία της περιοχής να τις παίρνει από κώλο και ασάλιωτα. Αποφάσισαν λοιπόν να μη δίνουν τα λεφτά τους στους νταβάδες.
Για λίγο έγινε χαμός. Δεν μπορούσε να επιβληθεί η τάξη διότι οι πουτάνες κατέβηκαν συνασπισμένες και μαζικά. Νόμος ψηφισμένος που να επιβάλει ότι οι νταβάδες έπρεπε να παίρνουν τα λεφτά ώστε να τα δίνουν στους τοκογλύφους δεν υπήρχε και έτσι δεν μπορούσε να παρέμβει η αστυνομία.
Τα τσιράκια της συμμορίας που ψήφιζαν τους νόμους απείλησαν, κραύγασαν, έβρισαν αλλά δεν έγινε τίποτα.
Απείλησαν ότι θα μείνουν οι νταβάδες από λεφτά άρα θα καταρρεύσει και το σύστημα.
Κραύγασαν ότι θα επιβληθεί ο νόμος ότι και να γίνει, όσες πουτάνες και να μην θέλουν να πληρώσουν.
Έβρισαν τις πουτάνες «Τσαμπατζήδες» και «Ανθιμπουρδελόδρομες».
Τίποτα…

Οι πουτάνες δεν πλήρωναν και ζητούσαν επιπλέον να μειωθεί το ποσοστό των νταβατζήδων, να αυξηθεί ο μισθός τους και να πέσουν οι τιμές στα ερωτικά βοηθήματα.
Πανικός άρχισε να διασπείρεται από την πρωτόγνωρη αυτή κίνηση «Δεν πληρώνω τους νταβάδες». Οι τοκογλύφοι σταμάτησαν να χρηματοδοτούν την Μαφία που με τη σειρά της σταμάτησε να πληρώνει τις μίζες στα τσιράκια. Κώλος η κατάσταση.
Κανονίστηκε συνάντηση όλων των εμπλεκόμενων καθηκιών δηλαδή τοκογλύφοι, νταβάδες και τσιράκια (οι πουτάνες έλειπαν επειδή δεν είναι καθήκια και προσφέρουν έργο, και λόγο ύπαρξης, στον μπουρδελόδρομο). Εν τω μεταξύ αφέθηκε να εννοηθεί ότι το νταβατζηλίκι θα πέσει στο μισό, θα προσεχθεί το περιβάλλον που κινούνται οι πουτάνες και τέλος θα φτιαχτεί παράδρομος ασφαλείας όπου θα πηγαίνουν αυτές που δεν θέλουν να εκδίδονται.
Η συνάντηση έγινε αλλά κανένας δεν δεσμεύτηκε για τίποτα προς τις πουτάνες. Οι τοκογλύφοι απαίτησαν για εγγυήσεις ότι οι νταβάδες θα παίρνουν τα λεφτά από τις πουτάνες. Οι νταβάδες ζήτησαν πίστωση χρόνου και χρήματος ώστε να συνεχίσουν να εκδίδουν τις πουτάνες και τα τσιράκια έκαναν έκκληση για συναίνεση μεταξύ όλων των καθηκιών ώστε να παίρνουν και αυτοί τις μίζες τους. Τέλος όλοι συμφώνησαν ότι το καθεστώς πρέπει να παραμείνει το ίδιο αλλά και οι πουτάνες, αφού θα πληρώνουν αδιαμαρτύρητα ότι τους ζητείται κάθε φορά, θα πρέπει να δίνουν και κώλο όπου και όποτε απαιτηθεί.
Τα τσιράκια συμφώνησαν να φτιάξουν νόμο που να προστατεύει τα συμφέροντα των νταβάδων και των τοκογλύφων και υποσχέθηκαν ότι η αστυνομία θα εφαρμόσει τον νόμο συλλαμβάνοντας όσες πουτάνες διαφωνούν. Η συνάντηση έληξε σε κλίμα χαρούμενο και όλοι μοίραζαν χαμόγελα μετά από αυτή και μίλαγαν για νομιμότητα και πατριωτισμό. Το μήνυμα ήταν πια σαφές : ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΣΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΣΑΣ
Το αν θα πετύχαινε ο αγώνας των πουτάνων εξαρτιόταν μόνο από τις ίδιες.

Κάθε ομοιότητα με τράπεζες, εργολαβικές που ελέγχουν τα διόδια και πολιτικούς ΔΕΝ είναι συμπτωματική.
  
                                                        ΠΗΓΗ    kopria

1 σχόλιο:

Γιώργος είπε...

Εξαιρετικό!...