Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Συσκευή ελέγχου «καθαρών χεριών» από....τη Χρυσή Αυγή !!!

Ένα μηχάνημα, που χάρη σε ειδικές ακτίνες, μπορεί να εντοπίσει αμέσως αν τα χέρια του υποψήφιου Χρυσαυγίτη είναι καθαρά ή αν έχουν συμμετάσχει σε κλοπή, παρουσίασε ο, Νίκος Μιχαλολιάκος σε ειδική επίδειξη για το κοινό.
Αποστομωτική απάντηση έδωσε ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, σε όσους αμφισβήτησαν ότι τα χέρια των οπαδών του κόμματος, «μπορεί να χαιρετάνε ναζιστικά» όπως είπε «αλλά είναι καθαρά, γιατί δεν έχουν κλέψει σαν τα χέρια όλων των άλλων που δεν χαιρετάνε ναζιστικά».
Προκειμένου μάλιστα να αποδείξει ότι μόνο άνθρωποι που δεν έχουν κλέψει, γίνονται Χρυσαυγίτες (και συνεπώς ο ναζιστικός χαιρετισμός αποτελεί απόδειξη καθαρότητας), παρουσίασε το ειδικό «scanner χεριών» που έχει τη δυνατότητα να εντοπίζει αμέσως όχι μόνο αν τα χέρια σου έχουν κλέψει, αλλά ακόμα και αν έχουν φάει τα τελευταία χρόνια «κλέφτικο»!
Σε περίπτωση λοιπόν που το μηχάνημα εντοπίσει στα χέρια του υποψήφιου νέου μέλους του κόμματος, ίχνη συμμετοχής σε κλοπή, ενεργοποιείται ειδικός συναγερμός και το νέο μέλος υποχρεώνεται να πλύνει τα χέρια του τρείς φορές με το ειδικό καθαριστικό Nazi Clean που εξαφανίζει το ένοχο παρελθόν και να ξαναδοκιμάσει, μέχρι το μηχάνημα να κρίνει ότι είναι επαρκώς αθώος για να κάνει τον ναζιστικό χαιρετισμό.
Πάντως, απευθυνόμενος σε όσα υποψήφια μέλη εκδήλωσαν ανησυχία για τα προσωπικά τους δεδομένα, ο Νίκος Μιχαλολιάκος τους καθησύχασε διαβεβαιώνοντάς τους, ότι το μηχάνημα δεν εντοπίζει ούτε τα ματωμένα χέρια (δηλαδή ο υποψήφιος μπορεί να έχει μαχαιρώσει όσους θέλει), ούτε τα χέρια εκβιαστών (δηλαδή ο υποψήφιος μπορεί να έχει εκβιάσει όσους θέλει), ούτε άλλα εγκλήματα του κοινού ποινικού δικαίου.
«Όλοι οι άλλοι, μπορούν ελεύθερα να χαιρετάνε ναζιστικά» δήλωσε χαρακτηριστικά. «Μόνο κλέφτες που τυχαίνει να είναι πολιτικοί μας αντίπαλοι απαγορεύεται» συμπλήρωσε με νόημα, ενώ στη συνέχεια κλείνοντας το μάτι, μοίρασε στα νέα μέλη, το ειδικό «καθαρστικό ιστορικού χεριών» της Χρυσής Αυγής, μέσα σε παραλήρημα ηθικού ενθουσιασμού.    ΠΗΓΗ    Moufanet

Δεν υπάρχουν σχόλια: