Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...ΓΥΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΤΑΙΝΙΑ !!! ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ !!! [ video ]

Στα χέρια του πρωταγωνιστή ένα ποτήρι ουίσκι κι ένα τσιγάρο.Στα μάτια οργή κι απελπισία. Ο ήλιος γλυκοχάραζε. CUT!!! Πλάνο στον ήλιο του ΠΑΣΟΚ.
«Σκηνή του βουκολικού βίου, στην καρδιά των Αθηνών, μες τα μαύρα μεσάνυχτα. Γωνία Ιπποκράτους και Σκουφά, πρώτες πρωϊνές ώρες της Πέμπτης, ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής ο Μιχάλης ο Κασσής (η Ακρόπολη της Ηπείρου, κ.λ.π) αποχωρεί από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Έχει καταληφθεί από οίστρο σοσιαλιστικό και ωρύεται στεντορείως :«Αυτό το ΠΑΣΟΚ του 4% να το κρατήσει ο Βενιζέλος, έτσι όπως το ΄κανε!». Οι αστυνομικοί που φρουρούν τα γραφεία τον κοιτάζουν άναυδοι. Στο ένα χέρι κρατά το τσιγάρο, στο άλλο ένα πλαστικό ποτήρι με ουίσκι. Από τους παρατηρητές, οι πλέον ευαίσθητοι στους συμβολισμούς της σκηνής ακούν με τη δύναμη της φαντασίας τους το επικό άσμα «μη βροντοχτυπάς τις χάντρες, η δουλειά κάνει τους άντρες, το γιαπί, το πυλοφόρι, το μυστρί». Είναι το ιδεώδες soundtrack για τη σκηνή...». 
Αυτό γυρισμένο από τη Φίνος Φιλμ θα έσπαγε ταμεία...
Το θέμα είναι ότι αναμένεται να δούμε κι άλλες τέτοιες σκηνές έξω από τα γραφεία του κόμματος στην Ιπποκράτους. Βουλευτών, πολιτευτών, στελεχών που βλέπουν να σκορπίζεται η σοσιαλιστική ζωή τους σαν στάχτη από τσιγάρο (επηρεαστήκαμε λίγο)...Κι όχι τίποτα άλλο αλλά δεν αντέχουμε να βλέπουμε δράματα. Εχουμε....τα δικά μας.                                  ΠΗΓΗ    Kamariniagr
                            
ΓΑΠ ΚΑΛΕΙ ΜΑΡΙΛΙΖΑ από News247
ΕΤΣΙ ΠΗΡΕ ΤΗ ΛΙΣΤΑ Ο ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ από News247

Δεν υπάρχουν σχόλια: