Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2013

ΕΝΑ....ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΣΗΜΗ ΤΗΝ ΣΚΑΛΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ !!!


24/01.2013
Απίστευτη ιστορία!!
Σκαλισιάνος φίλος μας, έκανε σήμερα τη βόλτα σου στην παραλία Βλίχα  της Σκάλας και βρήκε ένα μπουκάλι. Το μάζεψε για να το πετάξει στα σκουπίδια και τότε είδε ότι είχε κάτι μέσα.  Το έσπασε και βρήκε αυτό το γράμμα!!
 Η κυρία Regina Exius την πρωτοχρονιά του 1990 έκανε κρουαζιέρα ανοικτά της Κρήτης προς την Βόρειο Αφρική. Πήρε ένα μπουκάλι κρασί, έβαλε την κάρτα του πλοίου μέσα και έγραψε «Αν βρεις το μήνυμά  μου απάντησέ μου».  Το μπουκάλι ταξίδεψε στην Μεσόγειο 23 χρόνια και κατέληξε σήμερα στην παραλία της Σκάλας!
 Το γράμμα έχει φύγει ήδη στην διεύθυνση από αναφέρεται (για ευνόητους λόγους την σβήσαμε) και περιμένουμε με αγωνία αν θα απαντήσει η κυρία!
 Τι σενάρια φτιάχνει η ζωή ε? Το Αθηναϊκό Πρακτορείο ειδήσεων ζήτησε από τον συμπατριώτη μας που βρήκε το μήνυμα την άδεια αναμετάδοσης στην Γερμανία (χώρα καταγωγής της  Regina)  μέσω του Γερμανικού πρακτορείου ειδήσεων να αναζητήσουν και να βρουν την μυστηριώδη αποστολέα!
 Όπως αντιλαμβάνεστε η υπόθεση ξεπέρασε πια τα Ελληνικά σύνορα , ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο με επίκεντρο την Γερμανία αλλά και τις ΗΠΑ καθώς υπάρχουν ενδείξεις ότι η οικογένεια της Γερμανίδας μετακόμισε στη Νέα Υόρκη.
 Με αυτή την  φοβερή σύμπτωση, δίνεται η ευκαιρία στη Σκάλα να γίνει γνωστή σε πολλά μέρη του κόσμου, να  δυναμώσει τη θέση της στις τουριστικές αγορές που είναι ήδη γνωστή και να προσελκύσει το ενδιαφέρον μέσων επικοινωνίας μεγάλου βεληνεκούς που διαφορετικά δεν θα μπορούσε. Μεγάλα ειδησιογραφικά πρακτορεία και Γερμανοί  tour operators μπορούν να συνεργαστούν και να γίνει το κάτι άλλο εφέτο στην Κεφαλονιά και την Σκάλα. 
 Εάν η καλή μας τύχη συνεχιστεί και βρεθεί η μυστηριώδης Regina , η άφιξή της στην παραλία της Σκάλας και η συνάντησή της με τον Κεφαλονίτη παραλήπτη,  θα γίνει ένα διεθνές τουριστικό eventπου παρόμοιο δεν θα έχουμε γνωρίσει.
 Γιατί όπως  μας λέει και ο Σκαλισιάνος παραλήπτης του μηνύματος, «αυτό που επιθυμώ είναι αυτό το μήνυμα να κατατάξει την Σκάλα και την Κεφαλονιά στους κορυφαίου προορισμούς του 2013 και να φέρει έναν αέρα φρεσκάδα με την χαριτωμένη ιστορία του , στην μουντίλα που ζούμε!»       ΠΗΓΗ    POROSNEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια: