Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

ΛΗΓΜΕΝΟΙ ΕΜΕΙΣ Ή ΛΗΓΜΕΝΟΙ ΑΥΤΟΙ . ΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ....ΠΑΙΖΟΥΜΕ !!!


Ληγμένα προϊόντα σχεδιάζει η κυβέρνησης να πωλούνται στα σουπερμάρκετ από την 1η Σεπτεμβρίου σύμφωνα με τον νέο αγορανομικό κώδικα . Αυτά τα προϊόντα βέβαια θα πωλούνται φθηνότερα από τα μη ληγμένα αφού στην τιμή θα συμπεριλαμβάνονται και τα έξοδα νοσηλείας από τυχόν τροφικές δηλητηριάσεις , δερματικές παθήσεις και άλλα συμπτώματα που θα προέρχονται από την χρήση των ληγμένων .


Τα ληγμένα προϊόντα θα προορίζονται μόνο για γηγενής και θα επισημαίνονται με ειδική σήμανση που θα γράφει “τρόφιμα μόνο για Έλληνες” . Η επισήμανση θα είναι γραμμένη και στα αγγλικά ώστε να αποφεύγουν τα εκατομμύρια των τουριστών που επισκέπτονται κάθε χρόνο τη χώρα μας τις δυσάρεστες συνέπειες της κατανάλωσης ληγμένων προϊόντων .



Αντιδράσεις στην χρυσή αυγή έχει προκαλέσει το θέμα αφού ο Μιχαλολιάκος θεωρεί ότι η ιδέα σχετικά με τα τρόφιμα μόνο για Έλληνες είναι κλεμμένη από τα χρυσαυγίτικα συσσίτια  .



Απαντώντας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στις κατηγορίες της χρυσής αυγής αναφέρει ότι το μέτρο αποτελεί μέρος του αναπτυξιακού προγράμματος της κυβέρνησης σύμφωνα με το οποίο τίποτα δεν πρέπει να πηγαίνει χαμένο . Μάλιστα τονίζει ότι την ιδέα την συνέλαβε ο ίδιος ο  πρωθυπουργού όταν μια μέρα στενός συνεργάτης του εκμυστηρεύτηκε ότι υπάρχει ένας αστικός μύθος που αναφέρει ότι οι Έλληνες τρώνε  από τα σκουπίδια .



Η χρυσή αυγή όμως δεν φαίνεται να πείθεται και απειλεί την κυβέρνηση με αγωγές . Αυτή η εξέλιξη ανάγκασε την κυβέρνηση να ανακοινώσει αργά το βράδυ ότι το σχέδιο αναβάλλεται επ’ αόριστον. 



Έπειτα από αυτές τις εξελίξεις , οι Έλληνες θα εξακολουθούν να τρώνε από τα σκουπίδια .



Επειδή όμως οι μεγάλες ιδέες της κυβέρνησης δύσκολα καίγονται υπάρχει μια σκέψη να εφαρμοσθεί το μέτρο των ληγμένων στα φάρμακα έτσι ώστε επιτέλους η έκφραση “ληγμένα πήρες” να βρει την θέση που της αξίζει στην Ελλάδα του success story .

Εδώ που τα λέμε και η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου ληγμένη είναι . Τις καθυστερήσεις παίζουμε .                   ΠΗΓΗ     

Δεν υπάρχουν σχόλια: