Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

ΝΕΕΣ....ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝΩΝ ΣΥΡΙΖΑ - ΤΣΙΠΡΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ !!! [ video ]

Σε αποκάλυψη -βόμβα προέβη ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της πρόσφατης συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζοντας πως η ΕΥΠ παρακολουθεί το τηλέφωνό του καλώντας μάλιστα τους «συντρόφους» του να προσέχουν. «Σύντροφοι να προσέχετε. Τα τηλέφωνά μας παρακολουθούνται. Και το δικό μου, και τα δικά σας», φέρεται να είπε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ απευθυνόμενος στους βουλευτές του κόμματός του, προχωρώντας σε μία αποκάλυψη που αναμένεται να προκαλέσει θύελλα στο πολιτικό σκηνικό.
Το θέμα που ξέσπασε από το πουθενά με το δημοσίευμα περί καταγγελιών Τσίπρα για παρακολουθήσεις τηλεφώνων των βουλευτών, προκάλεσε νέα μεγάλη κόντρα Νέας Δημοκρατίας-ΣΥΡΙΖΑ.Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας αντέδρασε άμεσα και κάλεσε τον τον Αλέξη Τσίπρα είτε να διαψεύσει ότι είπε κάτι τέτοιο στη συνεδρίαση της ΚΟ, είτε να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά.  

Διαψεύδει ο ΣΥΡΙΖΑ τα περί παρακολουθήσεων

Ζητά πάντως συζήτηση στη βουλή και ΕΥΠ - Αντιτρομοκρατική υπό κοινοβουλευτικό έλεγχο
Για «φτηνά επικοινωνιακά παιχνίδια» κατηγορεί την κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, διαψεύδοντας τα δημοσιεύματα περί παρακολουθήσεων, αλλά ζητώντας παράλληλα να γίνει συζήτηση στη βουλή για το θέμα και να τεθούν η ΕΥΠ και η Αντιτρομοκρατική υπό κοινοβουλευτικό έλεγχο. Το γραφείο τύπου του υπουργού Δημόσιας Τάξης ανταπάντησε «να τεθεί ο ΣΥΡΙΖΑ υπό τον έλεγχο της λογικής».
        
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΣΙΠΡΑ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ από News247

Δεν υπάρχουν σχόλια: