Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Τολμηρή πόζα της Όλγας Κεφαλογιάννη για αποκατάσταση του τουρισμού στη....Σαντορίνη !!!

Τον ίδιο της τον εαυτό, ως ατραξιόν της Ελλάδας, αναγκάστηκε να χρησιμοποίησει εσπευσμένα η υπουργός Τουρισμού, προκειμένου να αποκαταστήσει τη ζημιά που προκάλεσε στον τουρισμό ο τραυματισμός της Αμερικανίδας τουρίστριας από τα βαρελότα στη Σαντορίνη.
Τα μεγάλα μέσα – δηλαδή τον πηγαίο ερωτισμό της, στον οποίο δεν αντιστάθηκε ούτε ο Πρόεδρος Ομπάμα - φαίνεται ότι αποφάσισε να βάλει μπροστά η Όλγα Κεφαλογιάννη, σε μια προσπάθεια να στρέψει το ενδιαφέρον της διεθνούς τουριστικής κοινότητας, μακριά από τα δυσφημιστικά για τη χώρα μας, γεγονότα της Σαντορίνης.
Έτσι, η ελληνίδα υπουργός Τουρισμού, αποφάσισε εκτάκτως να κυκλοφορήσει σειρά διαφημίσεων με σλόγκαν «Στην Ελλάδα τα βαρελότα είμαστε εμείς – Το είπε και ο Ομπάμα!» με κεντρικό πρόσωπο εκείνη σε σχετικά τολμηρές πόζες.
Μάλιστα για το λανσάρισμα της νέας καμπάνιας, η Όλγα Κεφαλογιάννη, σκοπεύει να περιοδεύσει η ίδια σε όλο τον κόσμο φορώντας τολμηρά ντεκολτέ, ώστε να πυροδοτήσει το φλερτ ξένων ηγετών και ομόλογών της υπουργών.
Όπως δήλωσε και η ίδια σε δημοσιογράφο γνωστής εφημερίδας και μόνιμο «θαυμαστή της», «μπορεί να θέλει να την αντιμετωπίζουν σαν πολιτικό, αλλά όταν οι περιστάσεις το απαιτούν, βάζει την αδιαμφισβήτητη γοητεία της στην υπηρεσία της Πατρίδας»        
ΠΗΓΗ     moufanet

Δεν υπάρχουν σχόλια: