Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

ΕΚΤΑΚΤΟ : ΣΥΝΕΛΛΗΦΘΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙ Ο....ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΞΗΡΟΣ !!!

Συνελήφθη πρίν λίγο και ο Χριστόδουλος Ξηρός στο Μοναστηράκι, κάτω από τις ίδιες σχεδόν συνθήκες που πιάστηκε ο Νίκος Μαζιώτης!

Η μόνη σοβαρή διαφορά είναι ότι ο αδίστακτος Ξηρός πιάστηκε έξω από το σουβλατζίδικο του «Μπαϊρακτάρη», ενώ η σύλληψη του αδίστακτου Μαζιώτη έγινε έξω από τον «Θανάση».

Καίριο ρόλο έπαιξε πάλι το 25χρονο πανέμορφο κορίτσι της Αντιτρομοκρατικής. Είχε επίσης παρατηρήσει το ιδιόμορφο βάδισμα του Ξηρού, 12 ακόμα φορές στα Πατήσια, στα Ιλίσια, στα Βριλήσσια κ.λπ., όπου πήγαινε σαν χεσμένος.
 
Τώρα, το 25χρονο κορίτσι της Αντιτρομοκρατικής τον είδε στο Μοναστηράκι και αμέσως ειδοποίησε την υπηρεσία του, που τον παρακολουθούσε επίσης πολύ στενά – εκτός από τους αγώνες του Μουντιάλ, όπου παρακολουθούσαν με περισσότερο ενδιαφέρον τους δραματικούς αγώνες.

Εννοείται ότι έγινε συμπλοκή και έπεσαν αμέτρητες σφαίρες από τον Ξηρό κατά 1.347 τουριστών. Ευτυχώς, όμως, τραυματίστηκαν μόνο 943 τουρίστες και οι υπόλοιποι έπεσαν νεκροί.
 
Οπως δήλωσε ο κ. Κικίλιας στον ΣΚΑΪ (φωτ.), ο Ξηρός είχε, σε αντίθεση με τον Μαζιώτη, καλάσνικοφ και θέριζε αδιακρίτως. Εριξε μάλιστα βολή 118 σφαιρών κατά του ηθοποιού Λαέρτη Βασιλείου, που ευτυχώς έσκυψε και γλίτωσε.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε αμέσως ανακοίνωση κατά του ηθοποιού, στην οποία ανταπάντησε η Ν.Δ. με ριπές ανακοινώσεων.

Η γιάφκα του Χριστόδουλου Ξηρού, όπως αποκαλύφθηκε από τα κλειδιά του, ήταν στο δωμάτιο 213 του «Χίλτον».
 
Να τονιστεί ότι ο Ξηρός φορούσε περούκα που ανήκε στη Ζέτα Μακρυπούλια και είχε στο σώμα του τατουάζ του Μέσι.

Ο τρομοκράτης μεταφέρθηκε στον «Ευαγγελισμό», αλλά νοσηλεύεται σε ράντσο, αφού δεν έδωσε φακελάκι.

Στο μεταξύ ξέσπασε πόλεμος μεταξύ ΕΛ.ΑΣ. και Αντιτρομοκρατικής για το ποιος έπιασε τους Ξηρό-Μαζιώτη, ώστε να τσεπώσει τα εκατομμύρια της επικήρυξης.
 
Από τις συμπλοκές των δύο σωμάτων είχαμε 312 νεκρούς, γιατί δεν είναι και μικρό το ποσό της επικήρυξης. Γι’ αυτό αξίζει να τα δώσεις όλα.

Στη ΓΑΔΑ ανοίχτηκε βιβλίο συγχαρητηρίων, να ζήσετε κ.λπ. για τις συλλήψεις των αδίστακτων τρομοκρατών. Υπέγραψαν συνολικά 1.345.890 πολίτες, με αποτέλεσμα να μη φθάνουν στο τέλος οι μπομπονιέρες.

Πληροφορίες φέρουν τους τρομοκράτες να καταδίδουν μόνοι τους εαυτούς για να εισπράξουν την επικήρυξη, αφού διαπίστωσαν ότι η ζωή έξω είναι πολύ δύσκολη και προτιμούν να γυρίσουν στη φυλακή, όπου όλα είναι τζάμπα.
 
Το πρόγραμμα των επόμενων συλλήψεων:

Σάββατο: Ρούπα

Κυριακή: Ρεπό

Δευτέρα: Παλαιοκώστας

Τρίτη: Κροκόδειλος                      ΠΗΓΗ     ΠΑΜΕ ΛΟΥΚΕΤΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: