Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. ΕΚΟΨΑΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ....ΣΕ Ν.Δ. & ΠΑΣΟΚ !!!


Εγινε το απίστευτο! Εκοψαν το ρεύμα στα γραφεία Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ, γιατί χρωστούσαν τεράστια ποσά στη  ΔΕΗ!


Η κατακραυγή που προκάλεσε το τραγικό γεγονός στα Χανιά έκανε τη ΔΕΗ να πάρει μπρος, να ξεκουνηθεί και να κάνει επιτέλους αυτό που εξαρχής έπρεπε. Να κόψει το ρεύμα στους δύο μεγαλύτερους μπαταχτσήδες της.

Τα φέσια των δύο κομμάτων στη ΔΕΗ ξεπερνούν τα 725.000 ευρώ. Λίγο ακόμα και θα έφταναν το χρέος της χώρας.
 
Αυτοί που δουλεύουν την κοινωνία περισσότερο είναι στη Ν.Δ. Οι ανεξόφλητοι λογαριασμοί της φτάνουν τα 670.000 ευρώ. Μέχρι και ο Σαμαράς κατάλαβε ότι παράγινε το κακό. Στήθηκε ένα πρωί στα κεντρικά της ΔΕΗ στην Αριστείδου κι έκανε διακανονισμό.

Τις δόσεις τις πλήρωσαν κάνα δυο μήνες, αλλά μετά, άντε ξανά τα ίδια. Σου λέει «Σ’ εμάς θα το κόψουν; Στον περιπτερά κάτω απ’ το κτίριό μας, που χρωστάει 140 ολόκληρα ευρώ, γιατί χαρίζονται;»
 
Μόνο τα χρωστούμενα των τελευταίων μηνών έφτασαν τα διακόσια χιλιάρικα. Συν τα χαράτσια, 320.000 ευρώ. Το ίδιο κόλπο έκανε κι ο Βενιζέλος, αλλά αυτός πλήρωνε μόνο τα χαράτσια -κι όχι το ρεύμα- επειδή ήταν δική του εφεύρεση.

Χθες το πρωί, λοιπόν, πέσανε ξεροί σε Συγγρού και Χαριλάου Τρικούπη, γιατί πήγαν οι υπάλληλοι της ΔΕΗ να κόψουν το ρεύμα. Εγινε ο κακός χαμός και το σύστριγγλο.
 
Η Αννα-Μισέλ Ασημακοπούλου έξαλλη ωρυόταν ότι ο υπάλληλος της ΔΕΗ είναι ΣΥΡΙΖΑ, βαλτός από τον Γ. Σταθάκη. Η Σοφία Βούλτεψη ζήτησε κομμώτρια να φτιάξει τα μαλλιά της για να βγει στον ΣΚΑΪ να καταγγείλει το απαράδεκτο γεγονός.
 
Ακουσε τις φωνές ο Σαμαράς, που συζητούσε στο γραφείο του με Κινέζους επενδυτές, και φώναξε στους υπαλλήλους της ΔΕΗ ότι θα τους απολύσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Τους έδωσε κι ένα πιστοποιητικό ότι η Ν.Δ. είναι υπό μηχανική υποστήριξη και δεν αντέχει ούτε μία ώρα χωρίς αυτήν μέχρι τις εκλογές.


Η ίδια κλάψα και στο ΠΑΣΟΚ. Εκεί είπαν ότι δεν αντέχουν ούτε λεπτό χωρίς μηχανική υποστήριξη.

Ανένδοτοι οι υπάλληλοι της ΔΕΗ, έκοψαν αποφασιστικά το ρεύμα. Από εκείνη την ώρα μέχρι κι αυτή τη στιγμή, Συγγρού και Χαριλάου Τρικούπη έχουν βυθιστεί στο σκοτάδι. Πίσσα. Κατράμι. Δεν βλέπουν τη μύτη τους. Οχι ότι την έβλεπαν και πρώτα.


(Ηταν ρεπορτάζ με αφορμή τον θάνατο της 56χρονης παραπληγικής στα Χανιά. Οχι, δεν έκοψαν το ρεύμα σε Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ, που λέει ο τίτλος. Λέμε και καμιά μπιπ για να περνάει η ώρα.)              ΠΗΓΗ       ΠΑΜΕ ΛΟΥΚΕΤΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: