Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

ΤΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Ή....ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ???

Θα υπερασπιστώ την Αργεντινή που διάφορα παπαγαλάκια μιλούν για χρεοκοπία της.
Η κυβέρνηση της Αργεντινής επέλεξε την επιλεκτική χρεοκοπία (δηλαδή, μετά από μια απόφαση δικαστηρίου των ΗΠΑ και την αποτυχία των συνομιλιών μεταξύ της κυβέρνησης και των εν λόγω κερδοσκόπων.
Οι πανηγυρισμοί κάποιων εδώ, δεν φανερώνουν τίποτε άλλο παρά την ανικανότητα και την αμάθεια που τους διέπει.
Για να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους.
Η Αργεντινή έχει μόνο 7% ανεργία, χρωστάει μόνο το 58 % του ΑΕΠ της κι έχει αυτήν την στιγμή 13% ανάπτυξη.
Οι φωστήρες που φωνασκούν για να μην γίνουμε Αργεντινή, έχουν καταφέρει 25% και βάλε ανεργία, χρέος 180% περίπου του ΑΕΠ και ανάπτυξη κάτι σαν τις θερμοκρασίες της Σιβηρίας τον χειμώνα.
Επιπλέον, η κυβέρνηση της Αργεντινής για να τα καταφέρει όλα αυτά είπε πολλά ΟΧΙ στους κερδοσκόπους ενώ οι δικοί μας εδώ λένε μόνο ναι.
Στο περίφημο PSI, που τόσο επαίρονται κάποιοι εδώ, δεν συμμετείχαν κάποια ξένα κερδοσκοπικά funds (μόνο ένα με 4,5 δισ. ομόλογα), αντίθετα κουρέψαμε τους συνταξιούχους και τα ασφαλιστικά μας ταμεία.
Αν λοιπόν είχα να διαλέξω μεταξύ της οικονομίας της Ελλάδας και της Αργεντινής, ασφαλώς και θα διάλεγα τη δεύτερη.
Και θα τη διάλεγα για ακόμα ένα λόγο, γιατί έχει μια κυβέρνηση που δεν φοβάται τη σύγκρουση και λέει όχι στα κερδοσκοπικά funds, αυτά που οι δικοί μας τα προσκυνάνε εις βάρος του λαού και της χώρας.
ΕΝΩ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ, ΤΑ ΜΜΕ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥ 2001 ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΞΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑΡΑΧΕΣ!!!
THN ΠΑΥΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΟΛΑ ΤΑ ΔΩΣΙΛΟΓΑ ΜΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΩΣ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ


Την επιλεκτική χρεοκοπία της Αργεντινής παρουσίαζαν χτες και σήμερα με χαρά τα ελληνικά ΜΜΕ με εικόνες των επεισοδίων του 2001 (!) ώστε να πιστέψει το ελληνικό κοινό ότι, αυτή τη στιγμή στην Αργεντινή συμβαίνουν τραγικά γεγονότα στους δρόμους, και ευτυχώς εμείς ως Ελλάδα υπακούσαμε στις αγορές και γλυτώσαμε τέτοιες δυσάρεστες καταστάσεις. Πρόκειται για μια προπαγάνδα "συνετισμού" με τελικό σκοπό να καταδειχθεί ότι όποιος αντισταθεί στην Νέα Τάξη Πραγμάτων θα έχει κακό τέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: