Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΦΟΒΙΚΟΣ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ....ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ !!!


Την παραίτηση του Νίκου Νικολόπουλου από την κοινοβουλευτική ομάδα των ανεξάρτητων δημοκρατικών βουλευτών, ζητούν τα υπόλοιπα μέλη της, σε ανακοίνωσή τους σχετικά με τις αναρτήσεις του βουλευτή στο tweeter σε βάρος του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου. Και αυτό επειδή οι ανεξάρτητοι βουλευτές καταδικάζουν τις ρατσιστικές δηλώσεις του Νίκου Νικολόπουλου. Διαφωνούν μάλιστα τόσο με το γεγονός ότι ο Νίκος Νικολόπουλος αποκάλεσε τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου, πουσταρά, όσο και επειδή διαφωνεί με τους γάμους μεταξύ ομοφυλοφίλων. Ενώ οι ανεξάρτητοι βουλευτές συμφωνούν με τους γάμους των ομοφυλοφίλων. Τόσο ριζοσπάστες είναι οι ανεξάρτητοι βουλευτές.

Αντίθετα ο Νίκος Νικολόπουλος δεν είναι ριζοσπάστης αλλά συντηρητικός και πιστεύει ότι η ομοφυλοφιλία είναι διαστροφή αφού βρίσκεται στην απαγορευμένη λίστα που του έχει δώσει αυτοπροσώπως ο ίδιος ο θεός. Σε δηλώσεις του υποστηρίζει ότι όλοι οι ομοφυλόφιλοι στην Ελλάδα, οι οποίοι αποτελούν μειοψηφία, θέλουν να τον γαμήσουν γεγονός που το χαρακτηρίζει ως  φασισμό και ρατσισμό της μειοψηφίας. Γιαυτό έχει σταματήσει να σκύβει ακόμα και για να δέσει τα κορδόνια του. Άμα λυθούν τα αφήνει άλυτα.

Αντίθετα η ψυχιατρική το ονομάζει ομοφοβία που εμφανίζεται σε άτομα που δηλώνουν ετερόφυλα αλλά εμφανίζουν ομοφυλοφιλικές τάσεις. 

Ο Νίκος Νικολόπουλος, για να μην αφήσει υπόνοιες, τονίζει ότι δεν θα άφηνε ποτέ κανέναν να τον γαμήσει, ακόμα και αν επρόκειτο για τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου. Για τον Αντώνη Σαμαρά δεν διευκρίνισε.

Παρόλαυτα πολλοί απάντησαν στο tweeter του Νίκου Νικολόπουλου ότι ευχαρίστως θα τον γάμαγαν και ας μην είναι ομοφυλόφιλοι. Γιατί στην προκειμένη περίπτωση σημασία έχει η Ιθάκη και όχι το ταξίδι.

(Μόλις ο Νίκος Νικολόπουλος πήρε χαμπάρι τον σάλο που δημιούργησε η ανάρτηση του, αποφάσισε να την κατεβάσει. Πουστιά …)            ΠΗΓΗ     

Δεν υπάρχουν σχόλια: