Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Σ.Τ.Α.Τ.Ε.Τ.Ο.Ι.Α.Μ.Α.Σ. : ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ....ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ !!!

* Πρώτο κόμμα, μακράν, συγκροτούν όσοι οφείλουν στην Εφορία. Σύνολο 2.400.000 άτομα.
* Το κόμμα με την τεράστια δυναμική καλπάζει και σύντομα φτάνει τα 5.500.000 μέλη. Το ποσοστό του θα ξεπεράσει το 73% – το μεγαλύτερο που σημειώθηκε ποτέ.

* Το νέο κόμμα ονομάστηκε «Σ.Τ.Α.Τ.Ε.Τ.Ο.Ι.Α.Μ.Α.Σ.»
 
* Η κυβέρνηση προσπαθεί να αντιμετωπίσει την απαράδεκτη κατάσταση και τις ενέργειες όλων αυτών των εξαθλιωμένων και λιμασμένων και λαμόγιων, με το «Φ.Υ.Λ.Α.Κ.Η – Ο.Λ.Ο.Ι.».

* Δεν πειράζει που δεν βρίσκεται ο Μεγαλέξανδρος στην Αμφίπολη, όπως είναι πια βέβαιο. Κάποτε θα θαφτούν εκεί ο Σαμαράς με τον Τασούλα και θα αποκτήσει διπλή αξία ο τάφος.

* Τι αλλάζει στον ΕΝΦΙΑ; Οι 5 δόσεις γίνονται 6 και τίποτ’ άλλο. Αυτό λέγεται και σύληση των φορολογούμενων.
 
* Από τη Δευτέρα κατάρρευση τιμών στα ΜΜΜ. Το εισιτήριο των 1,40 πέφτει στα 1,20, αλλά ταυτόχρονα η διάρκειά του από 90 λεπτά, μειώνεται στα 70. Για μια διαδρομή λοιπόν 90 λεπτών, που πλήρωνες 1,40, θα πληρώνεις 2,40. Και αυτό ονομάζεται «μείωση τιμών» στα εισιτήρια.

* Από Δευτέρα οι λαθρεπιβάτες θα είναι περισσότεροι από τους οφειλέτες της Εφορίας. Θα έχουν, όμως, κοινό σύνθημα: «Σ.Τ.Α.Τ.Ε.Τ.Ο.Ι.Α.Μ.Α.Σ.».
 
* Μπορεί να μη βρήκαμε τον Μεγαλέξανδρο, βρέθηκε όμως το μετρό Θεσσαλονίκης! Ο σταθμός «Πανεπιστήμιο», μάλιστα, ανοίγει στο κοινό μεθαύριο Παρασκευή από τις 5.30 το απόγευμα έως και τις 8! Ανέλπιστο! Θαύμα θαυμάτων!

* Πανέτοιμο το μετρό λοιπόν. Οχι ακριβώς. Εργοτάξιο! Σε χειρότερη κατάσταση από τους θόλους και τις σήραγγες στην Αμφίπολη.

* Και γιατί ανοίγει, σε αυτή την κατάσταση; Μα δεν μπορεί να πάει με άδεια χέρια ο άρχοντας στη ΔΕΘ, αφού εξαντλήθηκαν οι πιθανότητες για τον Αλέκο.
 
* Μα πώς θα περπατήσει μέσα εκεί ο κόσμος; Για τους ανήλικους πάντως λήφθηκαν μέτρα και απαγορεύεται η είσοδος. Λες και το μετρό είναι τσόντα.

* Οι άλλοι; Να προσέχουν μήπως τους πέσουν τόνοι σίδερα στο κεφάλι, γιατί θα πάνε άκλαφτοι.

* Θα το δείξουμε έτσι το μετρό, λένε, για χάρη του τηλεοπτικού σόου κι ας γίνει ό,τι θέλει. «Σ.Τ.Α.Τ.Ε.Τ.Ο.Ι.Α.Μ.Α.Σ.».           
Του Λάκη Μπέλλου           ΠΗΓΗ      efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: