Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ....ΓΙΑ ΤΑ 40 ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ !!!

* Εμπρός Ανδρέα, Αντώνη, Αλέξη, για μια Ελλάδα Νέα. Το είχε πει πρώτος ο Παπανδρέου το «Για μια Ελλάδα Νέα». Το λένε με μια μικρή καθυστέρηση 40 ετών και οι Σαμαράς – Τσίπρας.

* Ξεκινάνε οι εκδηλώσεις για τα 40 χρόνια ΠΑΣΟΚ. Κανένας όμως δεν έχει αντιληφθεί αν είναι γιορτή, μνημόσυνο ή κηδεία, για να κάνει την ανάλογη ομιλία ή να ντυθεί ανάλογα.
 
* Μάλλον για το τελευταίο πρόκειται. Γι’ αυτό, όσοι πάνε στις εκδηλώσεις, οι μεν άνδρες να φοράνε πένθος, οι δε γυναίκες μπλακ τόταλ.

* Ξεχωριστές εκδηλώσεις θα κάνουν ο Γιώργος και ο Βενιζέλος. Δεν συναντιούνται πια. Η τελευταία φορά που βρέθηκαν πιο κοντά είναι όταν διασταυρώθηκαν τα αεροπλάνα τους στον αέρα.
 
 * Αύξηση τουριστών στο Παρίσι για την υπουργική κουστωδία (Χαρδούβελης, Δένδιας, Χατζηδάκης κ.ά.) στο Παρίσι, όπου θα την ελέγξει -κούρεμα, γυάλισμα κ.λπ.- η τρόικα. Πιο γραφικοί και από τον Σηκουάνα.                                                                                                                                                                                                                         
* Η Βούλτεψη έβλεπε όλη τη νύχτα την κλασική ελληνική ταινία «Η Παριζιάνα», γιατί πάει στο Παρίσι. Να παραδεχτούμε, όμως, ότι η κυβερνητική εκπρόσωπος βγάζει πιο πολύ γέλιο από τη Βλαχοπούλου.                                                                                                                                                                   *Ο Ανδρέας τώρα θα έλεγε ότι ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει ακροδεξιά.                                                                                                    *Κανονικά στις εκδηλώσεις του ΠΑΣΟΚ θα έπρεπε να συμμετέχει και η Ν.Δ. Και λόγω συγκυβέρνησης και λόγω των ποσοστών της, που έχουν καταγκρεμιστεί.                                                                  *Και πέφτει ακόμη η Νέα Δημοκρατία. Το βαρέλι δεν έχει πάτο. Σε λίγο καιρό θα την βάζουν μέσα στα «Αλλα Κόμματα». Για μια Ελλάδα Νέα.                 
Του Λάκη Μπέλλου               ΠΗΓΗ      efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: