Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΟΚ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ. ΚΑΙ ΑΛΛΗ 40ΧΡΟΝΗ ΜΕ....ΝΕΚΡΟΦΑΝΕΙΑ ΤΗΝ ΕΘΑΨΑΝ ΖΩΝΤΑΝΗ !!!

Πραγματικά ανατριχιαστική η υπόθεση που ήρθε στο φως χθες στη Χαλκιδική, μετά την καταγγελία των συγγενών της Νέας Δημοκρατίας ότι έγινε λάθος στη διαπίστωση του θανάτου της, με αποτέλεσμα να κηδευτεί και ουσιαστικά να πεθάνει με βασανιστικό τρόπο από ασφυξία, αφραγκία και μαλακία στις ενέργειές της ως κυβέρνηση, μέσα στον τάφο όπου οδηγήθηκε πρόωρα για τα 40 χρόνια της.

Ολα έγιναν χθες το απόγευμα στη Χαλκιδική. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, άνθρωποι που βρίσκονταν σε κοντινό τάφο άκουσαν τη Νέα Δημοκρατία να φωνάζει. Αμέσως ειδοποιήθηκαν η αστυνομία, το ΕΚΑΒ, η Μέρκελ και το Νομισματικό Ταμείο.
 
Η 40χρονη Ν.Δ. νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «MNIMONIUM» στις Βρυξέλλες τα τελευταία χρόνια και, σύμφωνα με τους θεράποντες δανειστές της Κομισιόν, άφησε την τελευταία της πνοή και το τελευταίο της ευρώ.
Σύμφωνα με την καταγγελία, πρέπει να υπήρξε τραγικότατο λάθος. Η Νέα Δημοκρατία ίσως είχε νεκροφάνεια, ίσως έπεσε σε κώμα και έγινε λάθος διάγνωση από την Κομισιόν και το ΔΝΤ, με αποτέλεσμα την τραγική κατάληξη.
Εντελώς αντίθετη άποψη έχουν όμως οι γιατροί του ΕΚΑΒ. Η 40χρονη είχε νεκρική ακαμψία, αφραγκία και ανάληψη καταθέσεων αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Είχε πεθάνει πολλές ώρες, μέρες, χρόνια πριν και θεωρούν αδύνατο να υπήρξε νεκροφάνεια.
«Δεν το πιστεύω» είπε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega ο γιατρός, λέγοντας μάλιστα ότι και το πλήρωμα του ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημε
 
ίο 10 λεπτά μετά την καταγγελία διαπίστωσε ότι η Ν.Δ. είχε νεκρική ακαμψία.
Κάναμε και καρδιογράφημα και τις υπόλοιπες εξετάσεις, είπε ο γιατρός του ΕΚΑΒ στο Mega κ. Πρετεντέρης, δεν υπήρχε άλλη ένδειξη. «Δεν μπορεί πολιτικό κόμμα με νεκρική ακαμψία να φώναζε και να χτυπούσε το φέρετρο» είπε χαρακτηριστικά.
 
Ο ιατροδικαστής θα δώσει απαντήσεις. Οπως και να 'χει η καταγγελία είναι ανατριχιαστική. Παιδάκια που έπαιζαν έξω από το κοιμητήριο άκουσαν φωνές λίγο μετά το θάψιμο και ξεχώριζε η φωνή του Αδωνη Γεωργιάδη, όπως ακριβώς στον καβγά με τον Γιώργο Βαρεμένο και τις αλλεπάλληλες εμφανίσεις του μετά σε όλα τα μέσα.                                          ΠΗΓΗ      ΠΑΜΕ ΛΟΥΚΕΤΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: