Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ....ΝΕΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΟΣΩΝ [ ΠΡΩΗΝ ] ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΒΟΥΛΗ !!!

Άτιμη κοινωνία.

Ενώ η αγωνία των διερευνητικών εντολών κορυφώνεται, σκεφτήκαμε να κάνουμε μια στάση εδώ… σε μερικούς βουλευτές που δεν κατάφεραν να εκλεγούν στη νέα Βουλή. Η στήλη, μάλιστα είναι σε θέση να σας πληροφορήσει για τις νέες τους επαγγελματικές επιλογές που, οι μέχρι πρότινος, αγαπημένοι μας, έχουν ήδη κάνει.
Άννα Διαμαντοπούλου: Προσλαμβάνεται από εταιρεία για να εργάζεται ως κούκλα σε βιτρίνες πολυκαταστημάτων. Έχει το ιδανικό στυλ, το ιδανικό μαλλί και το  ιδανικό της ελευθερίας!
Παύλος Γερουλάνος: Έγινε ηλεκτρολόγος και αναλαμβάνει δουλειές σε οικοδομές, της Ανατολικής Αττικής. Εκδίδει και πιστοποιητικά για την ΔΕΗ, ενώ τις ελεύθερες ώρες του τραγουδάει στο μπαρ καραόκε, «Το ματσακόνι».
Μαριλίζα Ξανογιαννακοπούλου: Άνοιξε καθαριστήριο, στο Πικέρμι, με την πρωτότυπη επωνυμία, «Το άνετον». Αναλαμβάνει καθαρισμούς χαλιών, σαλονιών. Ειδικεύεται στην καταπολέμηση του λεκέ από κόκκινο κρασί και πάστα νουγκατίνα.
Γιώργος Παπακωνσταντίνου: Ίδρυσε εταιρεία εξυπηρέτησης πολυκατοικιών, που δραστηριοποιείται στα Νότια Προάστια. Αναλαμβάνει ο ίδιος τις απεντομώσεις και τις απολυμάνσεις, ενώ σε συνεργασία με εταιρεία από το Connecticut, πραγματοποιεί τις μυοκτονίες, με μια  πρωτοποριακή μέθοδο, η οποία αποτριχώνει τον ποντικό με αποτέλεσμα, αυτός,  να πεθαίνει από το κρύο. Στις δύο μυοκτονίες κάνει δώρο άλλη μια και  τρείς πίτσες.  
Νάσος Αλευράς: Πέρασε από οντισιόν και επελέγη για τον πρωταγωνιστικό ρόλο, στο μιούζικαλ «Βασίλισσα της νύχτας», που θα παρουσιαστεί στο Μέγαρο Μουσικής της Καλκούτας. Το έργο αναφέρεται στην ζωή ενός πελεκάνου, που μια κακιά μάγισσα,  τον μετατρέπει σε μαδέρι.   
Γιάννης Ραγκούσης:  Ξαναγύρισε στο γνωστό υποκατάστημα Goodys, από όπου ξεκίνησε. Μιλάει τρείς γλώσσες και όνειρό του είναι η παγκόσμια ειρήνη.
Χρήστος Πρωτόπαπας:  Φήμες λένε ότι εργάζεται ως λουστράκος στο σταθμό του ηλεκτρικού στον Πειραιά. Κάθε πρωί στήνει το κασελάκι του και εργάζεται χωρίς να λέει κουβέντα. Πρότυπό του ο Βασιλάκης Καήλας και η Ατζελίνα Τζολί. Φημίζεται για το γυάλισμα που κάνει στα παπούτσια, φτύνοντας πάνω στα λουστρίνια.
Κώστας Γείτονας: Ήταν βουλευτής ο Γείτονας;
Ευάγγελος Αντώναρος: Πετυχημένος πορνοστάρ, με προτάσεις από το εξωτερικό. Αρρενωπός, όπως ήταν πάντα, γυρίζει την μια τσόντα μετά την άλλη, μη διστάζοντας να προβεί σε «σεξουαλικές ακρότητες», όπως πρόσφατα που πήρε μέρος στην ταινία, «Τρελές και Αχόρταγες αγελάδες, στο κρεβάτι μου». Παραμένει μέλος της ΝΔ.
Φίλιππος Πετσάλνικος: Πανελίστας σε μεταμεσονύχτια εκπομπή, του EXTRA 3, με παρουσιαστή τον Φίλιππο Καμπούρη. Σύντομα βγάζει και Cd, με τραγούδια που έγραψε ειδικά γι αυτόν ο Γιώργος Κατσαρός. Εμφανίζεται και ως ζογκλέρ σε κρουαζιερόπλοιο της Καραϊβικής, καταπίνοντας μπρελόκ.
Άντζελα Γκερέκου:    Καλόγρια, σε μοναστήρι της ορεινής Κορινθίας, ως αδερφή Θεοκτίστη. Έχει αφήσει μούσι και μουστάκι, ενώ χτες έκανε και το πρώτο της θαύμα, όταν κατάφερε να κάνει μια μπανάνα, να δακρύσει.
Δημήτρης Ρέππας .Ποιος θα ήθελε τον Ρέππα και για ποιο λόγο;
Χρήστος Παπουτσής:   Εφαψίας. Συνελήφθη να κάνει το γνωστό κολλητήρι σε λεωφορείο της ΕΘΕΛ. Μπαινοβγαίνει στην φυλακή.
Άννα Νταλάρα:  Κομπάρσος σε υπερπαραγωγές του Χόλυγουντ. Αυτές τις μέρες ξεκινούν τα γυρίσματα της νέας  ταινίας του Τζέιμς Μποντ. Η Α. Νταλάρα θα υποδυθεί ένα πορτατίφ εδάφους, στο λόμπυ ενός ξενοδοχείου, απέναντι ακριβώς από μια γέφυρα που θα συμβεί μια θεαματική καραμπόλα 5 αυτοκινήτων.

Θύμιος Κ.                     ΠΗΓΗ          ellinofreneia

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλα,μιλαμε.....θελεις προσοντα πολλα,για τετοια επαγγελματα!!! Τωρα καταλαβα και εγω,ποσο προσοντουχοι ειναι ολοι!!
Εισαι σιγουρος,οτι πραγματι εργαζονται;
Ας πουμε....η Νταλαρα....να κανει το αμπαζουρ...και μαλιστα σε ξενοδοχειο!!!! Κοιτα,αν το σκευτεις ξανα.....δεν μπορει να το κανει ο καθε ενας!! Και μαλιστα σε ξενοδοχειο!!
Αυτα θα ειδε και ο Νταλαρας,τα ζυγιασε,και την επελεξε!! Τωρα καταλαβα και εγω ,πως παει το πραγμα!!!