Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

ΥΦΕΣΗ ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ. ΜΕ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Η....ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !!!

Δε μου λες ρε Γεωργιάδη, είσαι κάθε μέρα μαλάκας ή παίρνεις και ρεπό;
= = =
Το κράτος έκτρωμα που δημιούργησε ο δικομματισμός με την ανοχή και την αρωγή μας είναι αυτή τη στιγμή ο μεγαλύτερος εχθρός της Ελλάδας! Αυτοί που μας εξαπάτησαν στο παρελθόν, είναι οι ίδιοι που πάνε τώρα, αφού κατάφεραν να μας εξαπατήσουν για μια ακόμα φορά, να ξεπουλήσουν και το μέλλον της πατρίδας μας σε ΔΝΤ, ΕΕ, Τράπεζες, σε ντόπιους και ξένους πλουτοκράτες. Αν εμείς έχουμε ένα σημαντικό μερίδιο ευθύνης για την κατάντια του τόπου, τα παιδιά μας, οι επόμενες γενιές, ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ! Έχουμε υποχρέωση να σταματήσουμε τους αδάκρυτους Ελληνοφονιάδες… Όλοι μαζί σε ένα νέο ΟΧΙ κατά της κοινωνικής εξαθλίωσης, κατά της υποδούλωσης της χώρας μας σε ξένους κατακτητές!
= = =
Το πορτοφόλι μου νομίζω ότι έχει ψυχολογικά προβλήματα τελευταία, έχει κλειστεί στον εαυτό του και δεν μου «ανοίγεται» με τίποτα!
= = =
Σαμαράς: Δε είναι μόνο δωσίλογος, πουλημένος, αδάκρυτος, πολιτικός εγκληματίας και τομάρι... Είναι και βλάκας!
= = =
Τώρα δηλαδή που η Ουκρανία χωρίζεται στη μέση θα λέγεται ημικρανία;
= = =
Διαζύγιο ζήτησε η βουλευτής Μαρία Γιαννακάκη όταν έμαθε για το πλαστό πτυχίο του συζύγου της! Δε το ‘ξερε η κακομοίρα. Τον γνώριζε μόλις 16 χρόνια! Καθώς φαίνεται οι «εκσυγχρονιστές της αριστεράς» ξέρουν πολύ καλά να φυλάνε τα μυστικά τους!
= = =
Λόγω αφραγκίας δεν αγοράζω φάρμακα για την κατάθλιψη. Πίνω το σαμπουάν «Όχι πια δάκρυα» και βολεύομαι!
= = =
Π.Μπαλτάκος: «Το ΠΑΣΟΚ θα παρασύρει τη ΝΔ στο 8%». Μάγος είσαι μεγάλε;
= = =
Συνηθίσαμε να λέμε την υποχωρητικότητα «σύνεση» και την αντίσταση «γραφικότητα». Δυστυχώς, συνηθίσαμε όλα όπως τα ήθελαν…
= = =
Αν ο Γκάντι ήταν Έλληνας, τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ, θα το χαρακτήριζαν ως ένα γραφικό λαϊκιστή!
= = =
Βλέποντας το δυσώδη πόλεμο που έχει εξαπολύσει ΚΚΕ κατά του ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχει κανείς που αμφιβάλει ότι η ΠαπαρηγοΚουτσούμπεια συμμορία των καταληψιών του ΚΚΕ το δουλεύει μια χαρά το δεξιό δεκανίκι; ΞΕΒΡΑΚΩΣΤΕ ΤΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ  ΠΟΥ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΚΚΕ ΣΕ ΞΕΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΪΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΡΞΙΣΜΟ, ΟΣΗ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΦΑΝΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΡΕΤΣΙΝΟΛΑΔΟ…
= = =
Χωρίς την πρώτη φορά, δεύτερη δεν υπάρχει... Όταν λέμε Βουβουζέλος εννοούμε κάθαρμα κατ’ εξακολούθηση…
= = =
Υπάρχει πάντα ένας βλάκας παραπάνω από ότι υπολόγιζες.
= = =
Και μετά σου λένε ότι το φως ταξιδεύει πιο γρήγορα από τον Ήχο! Τρίχες κατσαρές... Εγώ πρώτα ακούω τις μαλακίες της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου και μετά μου ανάβουν τα λαμπάκια!
= = =
Να σου πω και κάτι ακόμα Σοφία Βούλτεψη; Άλλο να τα ΄χεις και άλλο να είσαι!
= = =
Η πιο καταστροφική δύναμη στην Ελλάδα, είναι η κατευθυνόμενη δημοσιογραφική κριτική και το υποτιθέμενο προκατασκευασμένο ρεπορτάζ που διαρκώς επικαλούνται τα άθλια παπαγαλάκια της μακαρονάδας!           

ΧΑΡPΥ ΚΛΥΝN

Δεν υπάρχουν σχόλια: