Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

ΖΑΠΠΕΙΟ : ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΠΑΡΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΣΤΑ....ΧΕΡΙΑ !!!

Είπε ο γάιδαρος τον πετινό κεφάλα….
Με απρόοπτα και μεγάλη ένταση διεξήχθη η εκδήλωση του ΙΣΤΑΜΕ για τα 40 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ, στο Ζάππειο Μέγαρο, καθώς, στην κατάμεστη αίθουσα το πλήθος αποθέωσε τον Γιώργο Παπανδρέου, ενώ υποδέχθηκε με αποδοκιμασίες τον Ευάγγελο Βενιζέλο.
Οι συγκεντρωμένοι αφού αποθέωσαν τόσο τον Γιώργο όσο και τα αδέλφια του Νίκο και Ανδρέα φώναζαν «Ρίξτε τα δεκανίκια της Δεξιάς», ενώ επεισοδιακή ήταν και η ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου.Το σκηνικό της έντασης προκάλεσε την αντίδραση του Ευάγγελου Βενιζέλου ο οποίος ανέφερε με νόημα «Ακουσα το σύνθημα ”Γερά, να πέσει η Δεξιά”. Θα μιλήσουμε με την ειλικρίνεια που επιβάλλουν οι περιστάσεις. Θα μιλήσουμε την Τετάρτη για το πότε και το πώς φτάσαμε στη συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία και το ΛΑΟΣ του Γιώργου Καρατζαφέρη».
Ωστόσο η αποστροφή αυτή του κ. Βενιζέλου προκάλεσε εκ νέου την αντίδραση των παρευρισκομένων οι οποίοι συνέχισαν να φωνάζουν συνθήματα.
Χαρακτηριστικό της έντασης ήταν το γεγονός ότι ο Ευάγγελος ΒΕνιζέλος αναγκάστηκε αρκετές φορές να διακόψει την ομιλία του από την ένταση που επικρατούσε και τα συνθήματα. Το θερμόμετρο, μάλιστα, χτύπησε πραγματικά κόκκινο όταν μερίδα από τους παρευρισκόμενους αποκάλεσε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ «προδότη», ενώ  ο εκευρισμός του αντιπροέδρου της κυβέρνησης ήταν εμφανής.
Αρχηγική εμφάνιση Παπανδρέου -Προανήγγειλε επιστροφή
Μετά την ένταση που επικράτησε κατά την ομιλία του Ευάγγελου Βενιζέλου στο βήμα ανέβηκε ο Γιώργος Παπανδρέου ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά για τον σκοπό της Εκθεσης.
«Είχαμε τη φιλοδοξία, να αποτελέσει αυτή η Εκθεση τον ελάχιστο φόρο τιμής στην Ελλάδα που αντιστέκεται, στην Ελλάδα που θέλει να αλλάξει. Μέσα από δύο ιστορικές προσωπικότητες, τον Γεώργιο Παπανδρέου – τον Γέρο της Δημοκρατίας, και τον Ανδρέα Παπανδρέου, να παρουσιάσουμε τους αγώνες μιας Παράταξης, ενός λαού. Για περισσότερη Δημοκρατία, Δικαιοσύνη, Αλληλεγγύη, Αξιοπρέπεια» είπε ξεκινώντας ο πρώην πρωθυπουργός.Ιδιαίτερη άισθηση προκάλεσε η παρουσία του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου, ο οποίος έγινε δεκτός με χειροκροτήματα από το πλήθος, ενώ χαιρέτισε και συνομίλησε με αρκετούς.                                                                                                   ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΚΑΥΣΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ
Ανάρτηση που καταφερόταν με σκληρή γλώσσα εναντίον του Γ. Παπανδρέου για τα όσα εκτυλίχθηκαν στη χθεσινή εκδήλωση στο Ζάππειο κατέβασε το ΠΑΣΟΚ από τον επίσημο λογαριασμό του Κινήματος στο facebook, αποδίδοντάς την σε «αυθαίρετη πράξη στελέχους» του κόμματος.
«Οι οπαδοί (αγανακτισμένοι πολίτες – τάγματα εφόδου) του ανθρώπου που το κόμμα του κέρδισε το 2009 τις εθνικές εκλογές με 44% και κατάφερε(!), μετά από δύο χρόνια Πρωθυπουργός, να φέρει την Δεξιά του Σαμαρά και του Καρατζαφέρη σε συγκυβέρνηση μαζί του, του φώναζαν χθες να έρθει για να διώξει τη Δεξιά!…Ένας ψυχίατρος υπηρεσίας παρακαλώ…», ανέφερε η επίμαχη ανάρτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: