Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ....ΞΑΦΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ !!!

Ιδιαίτερα ανήσυχοι εμφανίζονται, σύμφωνα με πληροφορίες, άνθρωποι του στενού περιβάλλοντος του Αντώνη Σαμαρά, έπειτα από την παράξενη εμφάνιση και τις δηλώσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, που ακολούθησαν τη συνάντηση των δύο ανδρών.
Με συγκρατημένη έκπληξη, οι δημοσιογράφοι υποδέχθηκαν τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης κ. Βενιζέλο, ο οποίος μετά την έκτακτη σύσκεψη που είχε με τον Αντώνη Σαμαρά, εμφανίστηκε φορώντας τη στολή του Superman και ζήτησε τις ευχές όλων για να σώσει τη χώρα από τον όλεθρο.
Όπως εξομολογήθηκε μάλιστα ο ίδιος, ενώ προσπαθούσε να αλλάξει πίσω από μια κολώνα του Μεγάρου Μαξίμου, μερικά βράδια πριν, άκουσε μια φωνή που τον διέταζε επίμονα να πάρει πίσω το bonus των 50 εδρών, γιατί πια δεν ωφελεί ούτε τη δημοκρατία, ούτε και τη χώρα.
Επίσης, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, υποσχέθηκε ότι θα προστατεύσει τη χώρα από εκείνους που επιδιώκουν να την οδηγήσουν στην καταστροφή, αποκαλώντας μάλιστα όσους επιχειρούν με συνταγματική εκτροπή να τον απομακρύνουν από τα αξιώματά του, ως «διχαστικούς κρυπτονίτες».
Τέλος υποσχέθηκε ότι θα προχωρήσει και σε άλλες «δομικές μεταρρυθμίσεις», έστω κι αν χρειαστεί να πετάξει με μεγάλη ταχύτητα γύρω από τη γη, προκειμένου να γυρίσει πίσω ο χρόνος και να χειριστεί, χωρίς διαρροές αυτή τη φορά, τις κρυφές τροπολογίες που αθωώνουν τους καταχραστές δημοσίου χρήματος, τις επαναπροσλήψεις των διορισμένων από τον Ευρυπίδη Στυλιανίδη στο metro, τον νόμο για τη συγχώνευση των MME και όλες τις άλλες κινήσεις για «επιστροφή στην Ελλάδα που ξέραμε».
Πάντως ο Ανδρέας Λοβέρδος, με δηλώσεις του, έσπευσε να στηρίξει τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας ότι παραμένει στο πλευρό του, με στόχο την ανασυγκρότηση της μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης, στην οποία ο Ευάγγελος Βενιζέλος καλείται να παίξει ηγετικό ρόλο.          ΠΗΓΗ     Moufanet                   

Δεν υπάρχουν σχόλια: