Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΟΥ ΗΣΑ'Ι'Α ΤΟ....ΚΑΓΚΕΛΟ !!!

Του Ησαΐα το κάγκελο έγινε αυτό το τριήμερο. Την αρχή την έκανε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία υποδέχτηκε τους καλεσμένους της στα Λουτρά Αιδηψού, εκεί όπου παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Απόστολο Μαντή. Η δυναμική πολιτικός, φρόντισε να αφήσει το στίγμα της για μία ακόμη φορά, καθώς λέγεται πως άφησε τον γαμπρό να περιμένει περίπου μιάμιση ώρα στα σκαλιά της εκκλησίας! Έτσι πάνε αυτά, πρέπει να δείχνεις από νωρίς ποιος είναι το αφεντικό και το ποιος πατάει πόδι σε μια σχέση.
Την ίδια στιγμή και λίιιγο πιο δυτικά από την Αιδηψό, στη γραφικότατη Βενετία, ο διασημότερος εργένης του κόσμου, ο Τζορτζ Κλούνεϊ, ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την δικηγόρο Αμάλ Αλαμουντίν, αλαμνουντένοντας έτσι τις απανταχού θαυμάστριες του ανά τον κόσμο που ήλπιζαν ότι κάποια μέρα θα τον καταφέρουν τον μπαγάσα.
Και τέλος, αλλά όχι τελευταίος (ποτέ τελευταίος ο Κωστής!), ο γάμος του Μπογδάνου με την εκλεκτή της καρδιάς του, Τζίνα Μοσχολιού.  Την υποδέχτηκε στον ιερό ναό του αγίου Ανδρέα στην πλατεία Αμερικής, φορώντας το (προσοχή, ακολουθεί τεράστιο κλισε) πιο αστραφτερό του χαμόγελο. Φήμες λένε πως ο αντίκτυπος του γάμου Μπογδάνου στον γυναικείο πληθυσμό παγκοσμίως ήταν μεγαλύτερος ακόμη κι από αυτό το ίδιο το "κρέμασμα" του Κλούνεϊ. Αναφορές σχετικά με απόπειρες αυτοκτονίας απογοητευμένων γυναικών από την Αλαμπάμα και το Γιοχάνεσμπουργκ, ως το Βλαδιβοστόκ, το Περθ, το Παρίσι και το Αγρίνιο, δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί. Φαντάζει λογικό, πάντως, πολλές γυναίκες με αδύναμο χαρακτήρα να ενδίδουν εν τέλει στα αυτοκτονικά καλέσματα όταν ακούν πως τα κορδόνια από τα σταράκια του λαμπρού παρουσιαστή (ιδιαίτερα δε στο πάνω μέρος της κεφαλής) θα τα δένει στο εξής αποκλειστικά και μόνο η όμορφη Τζίνα και καμία άλλη. Σε όλες αυτές απλά να υπενθυμίσουμε πως ο Κωνσταντίνος ανήκει σε όλους και όλες. Κι άσε την μελαχρινή κυρία Μπογδάνου να νομίζει πως με δύο γάμους -πολιτικό και θρησκευτικό- θα δέσει για τα καλά το γάιδαρό της. (Μεταφορικά μιλάμε, Κωνσταντίνε, μην αρπάζεσαι...)
Μεγάλες προσωπικότητες όπως και να 'χει και οι τρεις. Ιντριγκαδόρικα πρόσωπα. Το καθένα, βέβαια, για τους δικούς του λόγους.
Λογικό, επομένως, να συγκεντρώσουν επάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας. Αλλά και τα αντίστοιχα της τουϊτόσφαιρας...
ΠΗΓΗ      Provocateur    

Δεν υπάρχουν σχόλια: