Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

ΝΑ ΤΟΣ - ΝΑ ΤΟΣ Ο....ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ !!!

Εντάξει, χορτάσαμε Γιακουμάτο στον Χατζηνικολάου μέχρι τα ξημερώματα. Θα ρίξει τις τιμές. Ποιος όμως πάει σουπερμάρκετ σήμερα; Το ξεχνάς. Πρέπει να έχεις GPS για να το βρεις.

Πήγε στη λαϊκή της Νέας Φιλαδέλφειας, μας είπε, και τα βρήκε όλα καλά. Οι καταναλωτές είπαν όμως άλλα: «Εχω να φάω ψάρι δύο χρόνια. Σαν τη γάτα. Τα μυρίζω και φεύγω».

Μεγάλες δόξες ο εορτάζων Γεράσιμος. Μίλησε και μέσω «Skype» με Ελληνες που ζουν στο εξωτερικό. Σου ερχόταν να πας το πρωί στο εξωτερικό να αγοράσεις γάλα.

Το συμπέρασμα ήταν ότι δεν υπάρχουν λεφτά και θα τα δώσει η κυβέρνηση, όπως υποσχέθηκε ο Γιακουμάτος. Του Αγίου Φρούτου ανήμερα.
 
Είδαμε και πολλά ρεπορτάζ και ένα μόνο δεν είδαμε. Να σκανάρουν στα σουπερμάρκετ τα κέρματα. Εχει γίνει.

Ενας καταναλωτής τον ρώτησε αν βλέπει τον εαυτό του στον καθρέφτη και τι βλέπει. Απάντησε ότι βλέπει τον Κουλούρη.

Μετά βέβαια κινδυνολόγησε και αμόλησε ότι δεν θέλει να γίνουμε Λιβύη. Αυτό είναι πρωτότυπο γιατί δεν το ’χε πει κανένας μέχρι τώρα.

Πόσο έχει το εισιτήριο στα ΜΜΜ που τον ρώτησε ένας, δεν απάντησε. Πόσο καίει η Μερσεντές όμως θα απαντούσε.

Πολύς λόγος έγινε για το ψωμί και το σουσάμι. Ανοιξε σουσάμι, ήταν ο Κεφαλονίτης. Με 0,40 λεπτά όχι ψωμί δεν αγοράζεις, αλλά ούτε τρύπα από κουλούρι.
 
Μας ξεφτίλισε ο Σαμαράς. Σύμφωνα με ξένη έρευνα, η κυβέρνησή του είναι η τρίτη πιο μισητή κυβέρνηση στον κόσμο, στη Γη, στην υφήλιο, στον πλανήτη, στον γαλαξία, στη στρατόσφαιρα, στο υπερπέραν.            
ΠΑΜΕ ΛΟΥΚΕΤΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: