Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΠΡΟΣ ΤΡΟ'Ι'ΚΑ : ΕΛΑΤΕ ΝΑ....ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ !!!

Εικόνα ετοιμότητας και αποφασιστικότητας της κυβέρνησης θέλησε να εκπέμψει ο Ευάγγελος Βενιζέλος, σε δηλώσεις του μετά τη σύσκεψη με τον Αντώνη Σαμαρά στο μέγαρο Μαξίμου, την ίδια ώρα που ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ προειδοποιούσε ότι η τρόικα δεν πρόκειται να επιστρέψει στην Αθήνα, αν η ελληνική πλευρά δεν αναλάβει πρωτοβουλίες.
«Η τρόικα θα έρθει το ταχύτερο», τόνισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, επισημαίνοντας -με το βλέμμα στους δανειστές- ότι οι θέσεις της δικομματικής είναι διαμορφωμένες, «υπάρχει το πλαίσιο, ολοκληρωμένο σχέδιο που τηρείται και χρονοδιαγράμματα», ενώ εξέφρασε τη βούληση η επικείμενη επίσκεψη των εκπροσώπων των πιστωτών «να είναι εμφάνισή τους στην Αθήνα».
Για τα επιμέρους ζητήματα-αγκάθια, ο κ. Βενιζέλος σημείωσε ότι για ασφαλιστικό είπε ότι έχει γίνει πολλή δουλειά, υπάρχουν οι αναλογιστικές μελέτες και «όταν συζητάμε γι' αυτό είναι σαν να ξεχνάμε τις μεγάλες διαρθρωτικές αλλαγές που έχουν γίνει». Όσον αφορά τα εργασιακά και το ενιαίο μισθολόγιο στο δημόσιο υποστήριξε ότι υπάρχει διαβούλευση ανάμεσα στους δύο κυβερνητικούς εταίρους και οι επισημάνσεις του ΠΑΣΟΚ λαμβάνονται σοβαρά υπόψη.
Ερωτηθείς τέλος για τη χθεσινή συνάντηση Σόιμπλε – Χαρδούβελη στο Βερολίνο, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης απάντησε ότι «άλλο η συζήτηση για την επόμενη ημέρα και άλλο η ύπαρξη συμφωνίας».                   ΠΗΓΗ      efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: