Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Global States of Mind 2014 : ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ....ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ 9 ΣΤΟΥΣ 10 ΕΛΛΗΝΕΣ !!!

Πάνω από 9 στους 10 έλληνες πιστεύουν ότι κυβερνητικοί εμπλέκονται σε υποθέσεις διαφθοράς, ενώ πάνω από εννέα στους δέκα θεωρεί ότι εντός της κυβέρνησης υπάρχουν εκτεταμένα φαινόμενα διαφθοράς, λέει η Global States of Mind 2014 που συντάσσει κάθε χρόνο η εταιρεία δημοσκοπήσεων Gallup.

Φαίνεται ότι αυτή πρέπει να είναι η μοναδική εταιρεία δημοσκοπήσεων που έχει πιάσει για τα καλά τον παλμό των Ελλήνων!!!

Βέβαια δεν θέλει και πολύ μυαλό για να καταλάβεις ότι κάπως έτσι αισθανόμαστε αφού μας κοροϊδεύει νυχθημερόν η Κυβέρνηση!!!

Μας κατεβάζουν και τα βρακιά για να πληρώσουμε το ρημαδοχρέος και η ΕΛΣΤΑΤ βγαίνει και λέει ότι το έλλειμμα για το 2013   είναι στο 175% του ΑΕΠ από το 121% που ήταν το 2010(!) και μας αφήνει μ@κ@κες.

Καλά που είναι τα success story, που είναι η επάνοδος μας στις αγορές; Έτσι όπως έχετε φθάσει τα οικονομικά της χώρας ακόμη και να μην πληρώσετε κανένα μεροκαματιάρη πάλι μέσα μας έχετε βάλει!!!

Και έχετε και το θράσος να ανακοινώνεται πρωτογενή πλεονάσματα με άδεια ταμεία και τον λαό που κυβερνάτε εξαθλιωμένο… Δεν μπορεί να αγοράσει τα προς ζειν,  να πληρώσει για την  θέρμανση,  τους πάγιους λογαριασμούς και τις δόσεις στην εφορία που του επιβάλετε; Αλλά είπαμε όλοι πρέπει να ζούμε με 400 ευρώ το μήνα!!!
 

Οκ το καταφέρετε να μας στείλετε για φαγητό στους κάδους των απορριμμάτων; Δεν μας λέτε τώρα εσείς που το πήγατε το δημόσιο χρήμα; Που πήγε ο αγώνας σας κατά της διαφθοράς και της διασπάθισης δημοσίου χρήματος;              ΠΗΓΗ          Το Ποντίκι

Δεν υπάρχουν σχόλια: