Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

ΟΔΗΓΙΕΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ....ΑΠΟ ΚΑΔΟΥΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ !!!


Απίστευτο κι όμως αληθινό.
Ο 'φιλανθρωπος' Καπιταλισμος ...ενδιαφερεται και για την υγεια σας. Σας ενημερωνει πως να τρωτε σκουπιδια απο καδους!!Στην Ελλάδα του 2014 το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης εκδίδει οδηγίες υγιεινής, στους ανθρώπους που τρέφονται με σκουπίδια, προτρέποντας τους να φορούν γάντια και άλλα τέτοια ευτράπελα.
Αν λοιπόν κάποιοι από εμάς δίνουν το άλλοθι της "άγνοιας της πραγματικότητας" στους Κυβερνώντες αυτή τη χώρα, είναι πλέον καιρός να το καταλάβουν πως οι κύριοι αυτοί είναι στυγνοί δολοφόνοι και προδότες της πατρίδας και του λαού τους.
Ξέρουν πολύ καλά τι συμβαίνει γύρω τους, ξέρουν πως με την πολιτική τους δολοφονούν καθημερινά δεκάδες ανθρώπους, ξέρουν ότι η κατάσταση ξεπερνά τα όρια της ανθρωπιστικής κρίσης.
Δεν μιλάμε πια για "αυτοκτονίες" αλλά για ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ κι έχουν το θράσος να συνιστούν να πλένουν τα δόντια τους όσοι τρέφονται από κάδους σκουπιδιών.
Ανεξάρτητα με το ποιος ευθύνεται και γι΄ αυτήν την αθλιότητα, το θέμα είναι ότι έχουν δοθεί πολλές αφορμές από τη γιάφκα Γεωργιάδη - Βορίδη, για τις οποίες, εκτός των εισαγγελικών αρχών, θα έπρεπε να επέμβουν εδώ και καιρό, οι Ψιχιατρικοί Σύλλογοι και τα αντίστοιχα επιστημονικά φόρα, όλης της χώρας, μη πω και πανευρωπαϊκά.

ΠΗΓΗ    redwire.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: