Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΚΡΟΣ ΤΗΣ....ΑΝΘΟΥΠΟΛΗΣ. ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΟΨΗΣ ΤΟΥ....ΝΕΚΡΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΤΟΥ !!!

Ενας παλιάνθρωπος ψηλού σχετικά αναστήματος και....κοντού ήθους για τα σημερινά δεδομένα, με μαύρα
μαλλιά και λευκό δέρμα είναι ο νεκρός της Ανθούπολης. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των....επιστημόνων, αυτή θα ήταν η περιγραφή του παλιανθρώπου που θα ταφεί πολιτικά εκεί και προκύπτουν από τα δεδομένα για την....εποχή όπου έζησε και τις συνθήκες.....που μας είναι γνωστές έως τώρα.
Ο σκελετός του....εκλογικού σώματος όμως μπορεί να δώσει πολύ περισσότερες απαντήσεις πέρα από το πώς ήταν η μορφή του συγκεκριμένου παλιανθρώπου. «Μελετώντας τα κουκιά και ανάλογα με το πόσο πλήρης είναι η διατήρηση....του εκλογικού σώματος, μπορεί κανείς να προσδιορίσει πολλά στοιχεία για τη γενικότερη κατάσταση της....κυβερνητικής υγείας του, όπως και για τη διατροφή του ( κοινώς μάσα ) καθώς και για τυχόν παθήσεις ή τα ψυχολογικά τραύματά του» εξηγεί στo «Patrinaki» η  δρ Κατίνα Χαρούπογλου, παλαιοανθρωπολόγος ( με ειδική εξειδίκευση στους παλιανθρώπους ) - καθηγήτρια του γερμανικού Πανεπιστημίου του Tübigenangen.

Η κυρία Χαρούπογλου, στις εκλογές 20 Ιουνίου του 2012, έκανε μία από τις σημαντικότερες ανακαλύψεις εκείνης της χρονιάς: Μελετώντας ένα απολίθωμα κρανίου το οποίο είχε βρεθεί στη Μεσσηνία το 1951, έφτασε στο συμπέρασμα ότι ο πρόγονος του σημερινού παλιανθρώπου έζησε και εξελίχθηκε στην Καλαμάτα πριν από 63 χρόνια.
Η μέθοδος που ακολούθησε ήταν πρωτοποριακή, καθώς χρονολόγησε την άμμο που είχε συσσωρευτεί στην κοιλότητα του κρανίου, μετρώντας τη ραδιενέργειά της. «Αντίστοιχα, διάφορα αντικείμενα, όπως ενδεχομένως και το ξύλο που είχε φάει όταν ήταν μικρός, και άλλες  τέτοιου είδους μελέτες βοηθούν στον χρονολογικό προσδιορισμό του....ευρήματος».

Η συμαντικότερη όμως αποκάλυψη που κάνει σήμερα το διεθνούς φήμης blog ''Patrinaki'' είναι ότι το << εύρημα>> θα παραδοθεί....στην πυρά το πολύ έως τις αρχές του 2015. Κάθε παράταση αποκλείεται λόγω....μπόχας και δυσωδίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: