Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΚΟΠΟΙΟΣ ΠΟΥ....ΣΚΟΡΠΙΣΕ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ !!!

"Συναγερμός" έχει σημάνει στην ΕΛ.ΑΣ μετά το πρωτοφανές χτύπημα του μανιακού με το καλάσνικοφ σε μπαρ στον Πειραιά τα ξημερώματα του Σαββάτου.Όπως ανακοινώθηκε από την ελληνική αστυνομία, πρόκειται για τον 31χρονο Arber Bako, τον οποίο οι αρχές αναζητούν σε ολόκληρη την Αττική.
Οι πληροφορίες θέλουν τον 31χρονο κακοποιό ως τώρα τουλάχιστον να βρίσκεται στα χαμηλά κλιμάκια της αλβανικής μαφίας, ωστόσο τίποτε δεν αποκλείεται μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τις επιθέσεις, όχι μόνο στο Μικρολίμανο, αλλά και σε ακόμη τρία σημεία στην Αττική.
Εκφράζονται φόβοι ότι ο Arber Bako και κάποιοι ακόμη, άγνωστο πόσοι, ίσως έχει αυτονομηθεί και προσπαθεί να κερδίσει “μερίδιο στην πιάτσα”. Το πρωτοφανές περιστατικό στο Μικρολίμανο όπου ... έτσι απλά σήκωσε το καλάσνικοφ και πυροβόλησε στα τυφλά τραυματίζοντας συνολικά 15 άτομα δείχνει άτομο που δεν διστάζει να σκοτώσει, λένε οι αστυνομικοί που ήδη από χθες ξεκίνησαν σειρά ερευνών σε σπίτια και αποθήκες, παρουσία ανδρών της ΕΚΑΜ.

Το γεγονός ότι το καλάσνικοφ που χρησιμοποίησε ο Αλβανός κακοποιός στην επίθεση στο Μικρολίμανο δεν ταυτοποιήθηκε και σε άλλες επιθέσεις που θεωρείται πως έκανε, μόνος ή με συνεργούς, οδηγεί στο συμπέρασμα πως ο μανιακός δράστης έχει στη διάθεσή του αρκετά, βαρέα μάλιστα, όπλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: