Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

ΣΥΝΕΤΡΙΒΗ ΤΟ ''Virgin Galactic Space Ship 2''. ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ....ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ !!!

Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή τους κι άλλος ένας τραυματίστηκε σοβαρά, όταν το ιδιωτικό διαστημικό αεροσκάφος «Virgin Galactic SpaceShip2» του πολυεκατομμυριούχου Ρίτσαρντ Μπράνσον, συνεντρίβη κατά τη διάρκεια δοκιμαστικής πτήσης, πάνω από την έρημο Μοχάβε της Καλιφόρνιας. Αυτή ήταν η πρώτη δοκιμαστική πτήση του « Virgin Galactic SpaceShip2», το οποίο προοριζόταν να χρησιμοποιηθεί για διαστημικό τουρισμό.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες νεκρός είναι ο συγκυβερνήτης κυβερνήτης του διαστημικού σκάφους, ενώ ο κυβερνήτης τραυματίστηκε αν και πρόλαβε να χρησιμοποιήσει το εκτινασσόμενο κάθισμα και το αλεξίπτωτο.
Το συγκεκριμένο διαστημόπλοιο έχει δύο πιλότους και μπορεί να μεταφέρει μέχρι και έξι επιβάτες. Εκατοντάδες επίδοξοι τουρίστες του διαστήματος είχαν ήδη κάνει κράτηση για μια πτήση μερικών λεπτών στο διάστημα, προκαταβάλλοντας το ποσό των 200.000 δολαρίων που στοίχιζε το εισιτήριο.
Η εταιρεία του Βρετανού πολυεκατομμυριούχου ανέφερε νωρίτερα στον λογαριασμό της στο Twitter ότι παρουσιάστηκε μια «σοβαρή ανωμαλία» κατά τη δοκιμαστική πτήση. «Θα συνεργαστούμε στενά με τις αρμόδιες αρχές για να εξακριβώσουμε τα αίτια του ατυχήματος και να παράσχουμε ενημέρωση το συντομότερο δυνατόν», πρόσθεσε.         
ΠΗΓΗ    tvxs

Δεν υπάρχουν σχόλια: