Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ....ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ !!!

Η πρόταση για εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και σχηματισμό κυβέρνησης ειδικού σκοπού, σηματοδότησε την πρόθεση του πρώην....πρωθυπουργού να συγκροτήσει πολιτικό κόμμα και να συγκρουστεί μετωπικά με το ΠΑΣΟΚ του Ευ. Βενιζέλου.
Η απόφαση για την συγκρότηση πολιτικού φορέα έχει ληφθεί από τον Γ. Παπανδρέου και τους συνεργάτες του εδώ και πολύ καιρό, από την στιγμή που ζήτησε την διοργάνωση συνεδρίου του κόμματος με στόχο την αλλαγή ηγεσίας και την επιστροφή.....στις ρίζες των αρχών του Κινήματος, όπως είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.
Με την σημερινή του παρέμβαση ο Γ. Παπανδρέου προαναγγέλλει την πρόθεσή του να δημιουργήσει κόμμα καθώς επιτίθεται στα κόμματα της κυβέρνησης, τα οποία κατηγορεί ότι «απέτυχαν να την οδηγήσουν στην "επόμενη μέρα", παρά την διακομματική στήριξη στη Βουλή, παρά τις πρωτοφανείς συνθήκες κοινωνικής ηρεμίας σε σχέση με αυτά που αντιμετωπίσαμε εμείς την περίοδο 2009-2011 και παρά το γεγονός ότι, οι δυσκολότερες αποφάσεις μεταρρυθμίσεων και προσαρμογής έγιναν επί κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ».Γι αυτό η δημιουργία κόμματος εμφανίζεται ως μοναδική επιλογή και έτσι αποφασίσαμε να καταθέσουμε σήμερα στον πρόεδρο της βουλής το καταστατικό ,το σήμα και το όνομα του γιατί είναι «Καθήκον μας να μην επιτρέψουμε να επαναληφθούν τα ίδια λάθη τουλάχιστον στο βαθμό που μας αναλογεί».  Το κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου, έπειτα από πολλή....σκέψη, ονομάστηκε ''Πανελλήνιος Παπανδρεϊκός Ριζοσπαστισμός'' (ΠΑ.ΠΑ.ΡΙ.).

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προτείνω το όνομα του νέου κόμητος του ΓΑΠ <> (ΣΚΑΤΆ).
Νομίζω είναι το σωστότερο που ταιριάζει στην περίπτωσή του.........
Τώρα αν θέλει μπορεί να βάλει και το ΠΑΤΡΙΝΆ (χωρίς το -ΑΚΙ).

Ανώνυμος είπε...

Κάποιο λάθος έγινε στο ΣΚΑΤΑ μπήκε μόνο η ακροστιχίδα. Ενώ έπρεπε να φανεί αυτό:
Σοσιαλιστικό
Κίνημα
Αποκατάστασης
Της
Απάτης