Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ Ο....''ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ'' ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ !!!

♦ Μας κατατρόμαξε ο Σαμαράς χθες βράδυ. Μας προειδοποίησε ότι αν δεν βγει Πρόεδρος κι έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ, θα φύγουμε από το ευρώ και θα έρθει η δραχμή. Μάλιστα, η δραχμή θα είναι το μεγαλύτερο χαρτονόμισμα.

♦ Τα μικρότερα χαρτονομίσματα θα είναι το πενηνταράκι, η εικοσάρα, η δεκάρα και η πεντάρα. Κέρματα δεν θα υπάρχουν.
♦ Θα πέσουν επίσης και θα μας κατασπαράξουν λιοντάρια, τίγρεις, κροκόδειλοι, ο Κινγκ Κονγκ, η Μαριάννα Λάτση, η Γιάννα Αγγελοπούλου κ.λπ.
♦ Θα 'χουμε χειρότερα μαρτύρια, πρόσθεσε, από τα φρικιαστικά μαρτύρια Μπους που αναφέρει η CIA στην έκθεσή της. Θα τα διαπράξει η Ζωή Κωνσταντοπούλου, προειδοποίησε.
♦ Την καταβρίσκουν Σόιμπλε-Βενιζέλος όταν συναντιούνται. Τόσο πολύ γέλιο που μπορείς να το βάλεις και κονσέρβα σε αμερικάνικες κωμικές σειρές.
♦ Βέβαια, χθες υπήρχε και αιτία για το ξεκαρδιστικό γέλιο. Ο Βενιζέλος έλεγε στον Γερμανό υπουργό ότι αν χρειαστεί για την περίπτωσή του ηλεκτρονικό «βραχιόλι», θα πρέπει να είναι ίσαμε το «δαχτυλίδι» της Κηφισίας.
♦ Τηλεπαιχνίδι γίνεται η εκλογή Προέδρου. Αν δεν εκλεγεί τις δύο πρώτες φορές, θα αποχωρήσει και θα μπει άλλος υποψήφιος.
♦ Την τρίτη φορά θα ψηφίζουν οι τηλεθεατές από το σπίτι με SMS (1,48 ευρώ με ΦΠΑ). Δεν θα ψηφίσουν ΝΑΙ 180 άτομα; Βγήκε!
♦ Πάτε καλά ότι ο Πρόεδρος που θα εκλεγεί θα είναι τελικά ο Κουβέλης; Δεν πήρε 180 ψήφους από 10.000.000 ψηφοφόρους και θα πάρει από τριακόσιους;
♦ Δεν θα ενσωματωθεί η ΔΗΜΑΡ στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα ενσωματωθεί στη ΔΗΜΑΡ.
♦ Ούτε απεργία πείνας ούτε τίποτα. Τον Μπούκουρα τον βγάζουν κύριο έξω. Υπάρχει όμως σοβαρός λόγος. Δεν άντεχαν το κλάμα του.
♦ Μα, ολόκληρος βουλευτής κάνει απεργία πείνας και δεν ασχολούμαστε; Μόνο καφέ πίνει με τους κουβάδες ο Μιχελογιαννάκης. Αντί για φρέντο καπουτσίνο μέτριο πήρε από τα Στάρμπακς κάραμελ μακιάτο. Και μετά πήγε και στη Βουλή (μάλλον στο καφενείο).
♦ Το κόμμα Παπανδρέου θα έχει τα εξής χαρακτηριστικά:
1. Θα λειτουργεί 6 μήνες τον χρόνο και 6 μήνες διακοπές.
2. Η έδρα θα είναι τον χειμώνα στη Νέα Υόρκη και το καλοκαίρι στην Κόστα Ρίκα.
3. Κάθε ομιλία στους ψηφοφόρους του κόμματος θα θεωρείται διάλεξη και θα χρεώνεται 15 δολάρια.
♦ Δεν πληρώνει τον ΕΝΦΙΑ της Τράπεζας της Ελλάδος ο Στουρνάρας. Θα το φτάσει στα άκρα. Απεργία σούσι και Περιέ.
♦ Χρόνια πολλά πάντως για τα χθεσινά γενέθλιά του. Πόσα έκλεισε; Τριακόσιες χιλιάδες σπίτια και τετρακόσιες χιλιάδες καταστήματα.
♦ Ταυτόχρονα με τον ΕΝΦΙΑ Στουρνάρα που χαρίζει, το υπ. Οικονομικών ζητάει από το Κέντρο Αποκατάστασης Τυφλών 250.000 ευρώ για ΕΝΦΙΑ, τον οποίο μάλιστα προεισέπραξε-κατέκλεψε από την τράπεζα. Θα βγουν σήμερα και θα το δικαιολογήσουν με τη γνωστή παπαριά: Ολοι οι τυφλοί είναι από τη Ζάκυνθο.
♦ Υπάρχουν επίσης τρομεροί φόβοι συμπλήρωσε ο Σαμαράς -το φρικιαστικότερο όσων είπε- ότι θα χάσουμε τη Σοφία Βούλτεψη, τον Μάκη Γιακουμάτο, τον Αδωνι Γεωργιάδη, τον Γιάννη Πρετεντέρη κ.λπ.
♦ Εδωσε και λεπτομέρειες ο Σαμαράς για το πώς θα είναι η δραχμή. Θα έχει πάνω τον Τσίπρα. Η εικοσάρα τον Λαφαζάνη, η δεκάρα την Τζάκρη και η πεντάρα από τη μία πλευρά τη Μαριάννα Λάτση βέβαια και από την άλλη τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη.     


Δεν υπάρχουν σχόλια: