Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

ΤΟΝ ΧΑ'Ι'ΚΑΛΗ ΠΟΛΛΟΙ ΕΜΙΣΗΣΑΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ....ΟΥΔΕΙΣ !!!

Σοκ έχει προκαλέσει στην φτωχή πλην τίμια κοινωνία μας η καταγγελία βουλευτή ότι χρηματίστηκε για να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ενώ δεν αποκλείεται αύριο να μάθουμε από διαιτητή του ελληνικού ποδοσφαίρου ότι χρηματίστηκε για να σφυρίξει υπέρ του Ολυμπιακού.

Πρόκειται για τον βουλευτή των ΑΝΕΛ Παύλο Χαϊκάλη ο οποίος αποκάλυψε ότι προσπάθησαν να τον δωροδοκήσουν με 3 εκατομμύρια ευρώ αλλά αρνήθηκε, ενώ παραδέχτηκε ότι αν ήταν 3 εκατομμύρια κουραμπιέδες θα τα έπαιρνε.

Τη συγκλονιστική αποκάλυψη του Παύλου Χαϊκάλη ακολούθησε δήλωση του Γρηγόρη Ψαριανού που είπε ότι προσπάθησαν να χρηματίσουν κι εκείνον αλλά τους απάντησε ότι δε χρειάζεται, αφού δεν έχει κανένα πρόβλημα να ξεπουληθεί δωρεάν.

Εν τω μεταξύ, ο δαιμόνιος δημοσιογράφος της Καθημερινής Κων/νος Ζούλας, με tweet που έκανε, αναρωτήθηκε γιατί ο Παύλος Χαϊκάλης δεν προσημείωσε τα χαρτονομίσματα που επρόκειτο να δεχτεί, ώστε να καταγραφεί για πρώτη φορά στην ιστορία προσημείωση χαρτονομισμάτων από την πλευρά του χρηματιζόμενου.

Όπως ήταν φυσικό, μετά από το αυτό το τουϊτάρισμα, ο Κων/νος Ζούλας έθεσε σοβαρή υποψηφιότητα για το βραβείο Πούλιτζερ, ενώ οι New York Times έγραψαν ότι τον περιμένουν με έτοιμο συμβόλαιο.

Πάντως, μετά από αυτές τις αποκαλύψεις, το πιο λογικό είναι ότι χρηματίστηκε κι ο Σταύρος Δήμας για να μπει υποψήφιος ΠτΔ, αφού πρέπει να είσαι εντελώς μαλάκας για να το κάνεις δωρεάν.

Τη στιγμή που όλοι περιμέναμε την αντίδραση της Κυβέρνησης απέναντι στο λεγόμενο "σκάνδαλο Χαϊκάλη", ο Αντώνης Σαμαράς ανακοίνωσε ότι κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου.

Μπράβο Αντώνη! Πρώτη φορά ακούω να κάνει κάποιος μήνυση κατά του εαυτού του.

Σε κάθε περίπτωση, είναι λίγο ύποπτο που προχθές ο Πάνος Καμμένος επισκέφτηκε τον Κων/νο Μητσοτάκη και χθες ο Παύλος Χαϊκάλης έριξε - οριστικά κι αμετάκλητα πλέον - τον Αντώνη Σαμαρά που είχε ρίξει τον Μητσοτάκη, αφού το μόνο που απομένει πλέον, για να αποκαλυφθεί η σατανική σκευωρία, είναι να ανακοινώσει ο Κων/νος Μητσοτάκης ότι κατεβαίνει με τους ΑΝΕΛ.

Παρακολουθώντας τις αντιδράσεις του κόσμου στα social media σχετικά με το θέμα, καταλαβαίνει κανείς ξεκάθαρα ότι ο λόγος που έχουν λυσσάξει όλοι είναι γιατί δε βρέθηκε ποτέ κάποιος να χρηματίσει κι αυτούς, ενώ οι περισσότεροι θεωρούν τον Χαϊκάλη μαλάκα που δεν πήρε τα λεφτά αλλά δεν το λένε για να μη φανεί πόσο τομάρια είναι.

Οι πιο γελοίοι πάντως είναι αυτοί που κάθονται και γράφουν αναλύσεις επί αναλύσεων - δήθεν εμπεριστατωμένες, ξέρετε τώρα, κλασικές παπαριές - για το σκάνδαλο Χαϊκάλη, λες και βρισκόμαστε σε καμία σοβαρή χώρα και πέσαμε από τα σύννεφα, ενώ επί 2,5 χρόνια τρώμε στη μάπα τη διεφθαρμένη κυβέρνηση Σαμαρά χωρίς να βγάζουμε κιχ.

Θα κλείσω λοιπόν με ένα μήνυμα προς αυτούς:

Προσέξτε όλοι εσείς που βγαίνετε και τοποθετείστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση για το σκάνδαλο Χαϊκάλη, είτε με τον έναν, είτε με τον άλλο τρόπο, μήπως τελικά εκτεθείτε ανεπανόρθωτα. Αλλά θα μου πείτε υπάρχει ανεπανόρθωτα στους καιρούς που ζούμε;

Συνεχίστε απτόητοι! Ζμπούτσασας!

by To Skouliki Tom

(Ανήθικο δίδαγμα: Όπως είδατε, δεν ασχολήθηκα καν με το περιεχόμενου του οπτικοακουστικού υλικού που κατέθεσε ο Παύλος Χαϊκάλης στον Εισαγγελέα. Δεν πρόκειται να αφιερώσω ούτε μισή γραμμή για να ασχοληθώ σοβαρά με την ξεφτίλα που ζει η "Δημοκρατία" μας. Για ανήθικο δίδαγμα επέλεξα να βάλω κάτι που έγραψε ο Χάρης Ζάβαλος στο facebook: Όταν ρίχνεις μια κυβέρνηση με έναν Συμπιλίδη, η μοίρα η καριόλα οφείλει να σε εκδικηθεί με έναν Χαϊκάλη.)       ΠΗΓΗ       TheThreeMooges

Δεν υπάρχουν σχόλια: