Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΚΑΣΕΤΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ. ΞΑΦΝΙΚΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ.....ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΩΟΤΗΤΑ ΤΟΥ !!! [ video ]

Η καταγγελία του Η. Κασιδιάρη πυροδότησε διάφορα σενάρια διαπλοκής της....κυβέρνησης με τη....δικαιοσύνη τα οποία ωστόσο έσπευσε να διαψεύσει αμέσως ο Αντώνης Σαμαράς. Ο αρχηγός της Ν.Δ. και....πρωθυπουργός της χώρας ανέφερε ότι τις συγκεκριμένες ημερομηνίες βρισκόταν στην Κούβα για τη σύνοδο του ΕΧΑΣΑ, είπε δε ότι η κυβέρνηση ενεργεί στο όνομα του λαού και πρέπει να έχει δύναμη και....στήριξη εσωτερική και εξωτερική,  για να μπορέσει να επιβάλει....την αλήθεια. Ηταν η πρώτη επίσκεψη του Σαµαρά ως πρωθυπουργού στη Κούβα, και  επιχείρησε τότε για ακόμη μία φορά, ευρισκόμενος σε πολιτικό αδιέ­ξοδο, μια «πολιτική διαπραγμάτευση» με τον Φιντέλ Κάστρο και τον Τσε Γκεβάρα για δημιουργία βάσεως στο νησί χωρίς όμως ποτέ στη δι­άρκεια του βίου του να έχει επιχειρήσει να διαπραγματευ­θεί, ούτε ακόμη και για την πώληση της  πιτσαρίας όταν έφυγε απο την Αμερική. Τότε είχε αναλάβει την διαπραγμάτευση ο φίλος του από το κολέγιο και πρώην....πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. Όσο δε αφορά τα τεκτενόμενα στην Ελλάδα είπε  «Ποιες κασέτες;» και αναρωτήθηκε «Έχετε εσείς οι δημοσιογράφοι κασέτες; Γιατί εγώ δεν έχω». Στρέφοντας τα βέλη του στην αντιπολίτευση, απάντησε ότι «αποστάτες είναι εκείνοι που δεν ήθελαν την πολιτική σταθερότητα στην Καραιβική. Έχετε βάλει ανάποδα τους ρόλους όπως και τότε », ενώ επανέλαβε την εκτίμηση της κυβέρνησης ότι θα βρεθούν οι απαιτούμενοι 180 βουλευτές που θα ψηφίσουν την οριστική οριοθέτηση της υφαλοκρηπίδας της Κούβας. Από τη μεριά της αντιπολίτευσης διατυπώθηκε το εξής ερώτημα. Ο....πρωθυπουργός δεν μπορεί να κρύβεται πίσω από τη δικαιολογία ότι αυτά τα λένε οι φασίστες. Σε τελευταία ανάλυση αυτών των φασιστών συνομιλητής ήταν μέσω Μπαλτάκου, τα συνθήματά τους αντέγραψε και η μόνη αντιπαλότητα που έχει μαζί τους σχετίζεται με το θέρισμα των ψήφων τους που δικαιωματικά θεωρεί πως του ανήκουν. Ο.....πρωθυπουργός αναχώρησε χθές και πάλι για την Κούβα για να βρεί και να προσκομίσει στη βουλή τα στοιχεία εκείνα που αποδεικνύουν την αθωότητα του σχετικά με τα καταγγελόμενα αλλά και να φέρει στην Ελλάδα το Heberprot-P, a Cuban medicine for Diabetics που είναι το νέο φάρμακο για τον διαβήτη. Το φάρμακο αυτό σκέφτεται να το δώσει στον Θεόδωρο Πάγκαλο τον οποίο προορίζει για υποψήφιο πρόεδρο στον Γ' γύρο  των προεδρικών και θέλει να πιστεύει ότι με τον τρόπο αυτό θα τον αποτρέψει από το να λέει συνεχώς Μ@Λ@ΚΙΕΣ. Προηγουμένως ο Θεόδωρος Πάγκαλος θέλησε να ερμηνεύσει τα λεγόμενα Σαμαρά λέγοντας. Όλα όσα είπε ο Σαμαράς είναι τα εξής και σας τα παρουσιάζω σε αποκλειστική....αποκλειστικότητα (μέσα σε αγκύλες τα μονταρισμένα τμήματα):

«[Πες στον] ανακριτή να κάνει το καθήκον του και να τιμήσει το υ[ψηλό] λειτούργημα το οποίο του εμπιστεύθηκε η πολιτεία. Από αυ[τον παν]ω από όλα περιμένω να βάλει τη νομιμότητα. Εμείς θα στηρίξουμε τις αποφάσεις του όποιες κι αν είναι. Συν [Αθηνά] και χείρα κίνει. Η κυβέρνηση είναι υπερωκεάνειο. Δεν θα μας φοβήσουν βαρκούλες και κα[ϊκάκια]. Από [τους τρεις] πυλώνες της Πολιτείας η Δικαιοσύνη είναι ο πιο σταθερός. Σκέψου [που θα πάνε] να κρυφτούν όσοι μιλάν για επέμβαση στο έργο της Δικαιοσύνης. [Να τους] δείξουμε ότι η Ελλάδα τα κατάφερε με α[γα]στή συνεργασία κυβέρνησης και δικαστικής εξουσίας. Δεν θα αφήναμε την πληγή να κακοφορ[μίσει].».
Στο βίντεο που ακολουθεί φαίνεται καθαρά ποιός είναι....εκτός τόπου και χρόνου....

Δεν υπάρχουν σχόλια: