Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ......ΟΤΑΝ ΤΟ «SUCCESS STORY» ΕΓΙΝΕ «ΜΙΖΑ-SΤΟΡΥ» ΚΑΙ EΝΑΣ ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ''ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ'' ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ.....«ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ-STORY» !!!

Ένα διάγγελμα κενού περιεχομένου, άκουσε πριν λίγο η χώρα από τον....πρωθυπουργό Α.Σαμαρά, το μόνο που είχε να πει μετά τον ορυμαγδό των αποκαλύψεων είναι ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος του 2015.


Η στάση αυτή του Α.Σαμαρά το μόνο που καταδεικνύει είναι ότι έχει χασει την επαφή με την πραγματικότητα και βυθίζει τους εγκλωβισμένους στη ΝΔ δεξιούς ψηφοφόρους στην άβυσσο της ήττας. Στο....διάγγελμα του καλεί ακόμα και σε αποστασία βουλευτές άλλων κομμάτων λέγοντας συγκεκριμένα.....

Επίσης, μετά την προεδρική εκλογή, μπορούμε να....διευρύνουμε το κυβερνητικό σχήμα, με τη συμμετοχή και....άλλων προσώπων που πιστεύουν στην Ευρωπαϊκή προοπτική της Χώρας, ώστε η επόμενη φάση να μας βρει....πιο ενωμένους.

«Πρέπει να μην γίνουν εκλογές. Πρέπει να τερατιστεί η πολιτική αβεβαιότητα», τόνισε ο....πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στο διάγγελμά του.

«Να εκλέξουμε Πρόεδρο Δημοκρατίας, να τελειώσουμε τη διαπραγμάτευση με τους δανειστές και μετά μπορούμε να βρούμε το χρονοδιάγραμμα για εκλογές ακόμη και στο τέλος του 2015», υπογράμμισε ο Α.Σαμαράς.
ΒΡΩΜΑ, ΜΠΟΧΑ, ΔΥΣΩΔΙΑ, ΑΝΑΔΥΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΘΛΙΑΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ!!
Γεννά ερωτήματα η «νευρική» αντίδραση του Α.Σαμαρά, που με μια πρωτοφανή ενέργεια, αποφάσισε να εγκαταλείψει τον θεσμικό του ρόλο και να συμπεριφερθεί ως ιδιώτης, καταθέτοντας μήνυση σε βάρος βουλευτή.

Θα περίμενε κανείς περισσότερη ψυχραιμία από τον Α.Σαμαρά, ζητώντας πρωτίστως την άμεση διαλεύκανση από τη δικαιοσύνη, των καταγγελιών του κ. Χαϊκάλη. Θα περίμενε επίσης, την απόλυτη καταγγελία του φερόμενου ως μεσάζοντα και όχι....την απόλυτη ταύτιση με την υπερασπιστική του γραμμή.

Είτε ο Α.Σαμαράς έχει κακούς συμβούλους, είτε ο χειρότερος εξ αυτών είναι ο πανικός.
Δυστυχώς ακόμα και με αυτό το διάγγελμα ο Α.Σαμαράς δείχνει να μην έχει καταλάβει τι συμβαίνει.                                                   '' Όταν ρίχνεις μια κυβέρνηση με έναν Συμπιλίδη, η μοίρα η καριόλα οφείλει να σε εκδικηθεί με έναν Χαϊκάλη''

Δεν υπάρχουν σχόλια: