Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : ΜΕ ΝΕΥΡΙΚΟ ΚΛΟΝΙΣΜΟ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΕΣΠΕΥΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ....Ο ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ !!! [ video ]

Η «απόφαση» του Γ. Παπανδρέου για δημιουργία νέου κομματικού σχηματισμού, φαίνεται πως ήταν το τελειωτικό χτύπημα στην ευαίσθητη ψυχική ισορροπία του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Ν.Δ. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνης Γεωργιάδης, μόλις συνειδητοποίησε ότι ο «δωσίλογος» Γιώργος Παπανδρέου, αποφάσισε να κάνει νέο κόμμα, έσπασε. Αφού έχυσε ένα ποτήρι με κρύο νερό στο κεφάλι του, έσκισε το πουκάμισο που φορούσε, ενώ στη συνέχεια άρχισε να ρίχνει κεφαλιές στο έδρανο και να φωνάζει για αντιμνημονιακή προδοσία.

Αμέσως έσπευσαν κοντά του, βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων και της Νέας Δημοκρατίας, που προσπάθησαν μάταια να τον ηρεμήσουν. Μάλιστα ο Τέρενς Κουίκ, δοκίμασε να του κάνει αέρα με ένα από τα μαντήλια που γράφουν «GAP» κάτω από το λογότυπο του νέου κόμματος και τα οποία οι ανεξαρτητοποιημένοι πρώην πασόκοι χρησιμοποιούν για να χύνουν κροκοδείλια δάκρυα – κίνηση που μάλλον έκανε χειρότερη την κατάσταση του Άδωνη Γεωργιάδη.
Τελικά, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας  απομακρύνθηκε εσπευσμένα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, μόλις συνέλθει σκοπεύει να καταθέσει μήνυση κατά του Γιώργου Παπανδρέου, με την κατηγορία της κομματικής δολιοφθοράς και της υφαρπαγής ψηφοφόρων!        

Δεν υπάρχουν σχόλια: