Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ : ΑΝ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΓΩ ΘΑ ΓΙΝΩ....ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΣ !!!

«Κινδυνεύουμε να κρατάμε ομπρέλα, την ώρα που βρέχει μυαλό στην Ευρώπη», ήταν η φράση με την οποία σχολίασε ο Πρωθυπουργός τα νέα για το πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης. Ενώ χαρακτήρισε «κοσμογονική εξέλιξη» τη δυνατότητα που δίνει η ΕΕ στην Ελλάδα για συμμετοχή στο πρόγραμμα. Για την προσφυγή των τραπεζών στον ELA είπε ότι άν είμαστε εμείς στην κυβέρνηση, μας δίνουν «10 δισ. για τα πρώτα μας έξοδα και σε δύο εβδομάδες θα μας δώσουν και τα υπόλοιπα.(Για φάσκελα δεν είπε κάτι) Μπαίνουμε σε μία εξάρτηση και αφού με τις  καταθέσεις έγινε το ''ELA να δείς'' κατέληξαν και οι τράπεζες στον ''ELA na paris''».
Για τους υποστηρικτές του ''Ποταμιού'', ο....πρωθυπουργός (λέμε τώρα) προειδοποίησε πως οι πολίτες με την ψήφο τους «στην ουσία ρίχνουν τη ΝΔ στο ποτάμι » η παράταξη θα χάσει τη θέση του πρώτου κόμματος, και θα «έχουν υπουργό Εργασίας τον Στρατούλη».
Παράλληλα δήλωσε αισιόδοξος για την έκβαση των εκλογών, σημειώνοντας, πως υπάρχει ακόμα ένα 0.5% αναποφάσιστων πολιτών που ανήκουν ακόμη στον κεντροδεξιό χώρο.
«Η αλλαγή θα γίνει τις τελευταίες ημέρες», εκτίμησε. Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Α. Σαμαράς σημειώνει: «Σαν μελισσοκόμος το μάζεψα λίγο λίγο το....''μέλι'' από τον λαό και το πρόσφερα στα δικά μας παιδιά, όπως τραπεζίτες, καναλάρχες, εργολάβους δημοσίων έργων, μιζαδόρους, διαπλεκόμενους και δεν το άφησα στα χέρια του λαού για να το ξοδέψει και να το σπαταλήσει σε καφέδες, super market και γενικά σε είδη πρώτης ανάγκης». Τέλος, αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ είπε: «Με τσαμπουκάδες δεν γίνεται μελισσοκομία. Χρειάζεται σοβαρότητα. Δεν πρέπει να λέμε για φούσκες και για σφήκες». ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: