Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ - Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ....ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ !!! [ video ]

Έχει πει άλλα κι άλλα, τον βοηθάει κι η συνεπωνυμία, οπότε το ξεστόμισε.
Σε ομιλία του στο δημοτικό θέατρο Καλλιθέας την παραμονή των Θεοφανείων, ο Ευάγγελος Βενιζέλος άφησε να εννοηθεί πως η εκλογική κατρακύλα του ΠΑΣΟΚ έχει κοινά στοιχεία με την καταψήφιση του Ελευθέριου Βενιζέλου στις εκλογές του 1920 κι ενώ βρίσκονταν σε πλήρη εξέλιξη η μικρασιατική εκστρατεία:

«Αλλά λίγο αργότερα, μετά την καταστροφή, τον έψαχναν για να εκπροσωπήσει αυτός τη χώρα για τη συνθήκη της Λωζάννης» ανέφερε υπονοώντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα ζητήσει τη συνδρομή του όταν βρει «τα σκούρα» στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έσπευσε να διευκρινίσει ότι δεν κάνει παράταιρους παραλληλισμούς με πρόσωπα, αλλά είπε πως «η μάχη για έξοδο από την κρίση είναι απολύτως εφάμιλλη με την μάχη που δόθηκε τη δεκαετία του '20». Δείτε το σχετικό απόσπασμα της ομιλίας του:

Κι αν τα πεπραγμένα Βενιζέλου στην πολιτική του σταδιοδρομία (νόμος περί ευθύνης υπουργών, διαχείριση της λίστας Λαγκάρντ, PSI κ.ο.κ) προκαλούν θυμό, αυτές του οι ατάκες μόνο λύπηση και γέλιο μπορούν να προκαλέσουν. Ο φόβος μήπως αντί για πρωθυπουργός γίνει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ που το έφερε εκτός Βουλής μπορεί να οδηγήσει σε ακόμη μεγαλύτερους παραλογισμούς…                     ΠΗΓΗ     Koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: