Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΓΚΑΦΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ....ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ - ΠΑΡΑΔΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ !!!

Μία απίστευτη γκάφα της νεοσύστατης κυβέρνησης είχε ως αποτέλεσμα, η απόφαση του Αλέξη Τσίπρα για την τοποθέτηση του γνωστού καθηγητή εγκληματολογίας Γιάννη Πανούση στη θέση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη!

Ειδικότερα, η συνεπωνυμία του βουλευτή της ΔΗΜΑΡ με τον διάσημο Έλληνα κωμικό Τζίμη Πανούση παρα λίγο να μετατρέψει σε πραγματική κωμωδία την σημερινή τελετή παράδοσης-παραλαβής του εν λόγω Υπουργείου.
Η αρχή έγινε όταν ο νέος υπουργός Εσωτερικών-Διοίκησης Ανασυγκρότησης Νίκος Βούτσης ζήτησε το τηλέφωνο του Γιάννη Πανούση από τον νέο κυβερνητικό εκπρόσωπο και στενό φίλο του Αλέξη Τσίπρα Γαβριήλ Σακελλαρίδη.
Ο τελευταίος -όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων - αντί να δώσει στον Νίκο Βούτση το τηλέφωνο του Γιάννη Πανούση έδωσε του Τζίμη με αποτέλεσμα για 4 συνολικά ώρες να αναζητείται από την κυβέρνηση ο διάσημος κωμικός ο οποίος κατά την στιγμή της αναζήτησης έπαιζε σε θεατρική παράσταση και είχε κλειστό το κινητό του. 
Η παρεξήγηση λύθηκε όταν ο Τζίμης Πανούσης άνοιξε το κινητό του και επισήμανε στον Νίκο Βούτση πως δεν είναι ο Πανούσης που ψάχνει.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τηλεφωνικός διάλογος που εκτυλίχθηκε μεταξύ Βούτση και Τζίμη Πανούση ήταν ο ακόλουθος:
Βούτσης: Έλα Γιάννη, ετοιμάσου να πάμε στη 1 στο Υπουργείο να παραλάβεις από τον Κικίλια.
Τζίμης Πανούσης: Γιάννης; Μήπως κάνετε κάποιο λάθος; Ο Τζίμης είμαι εγώ. 
Βούτσης: Σιγά μην είσαι κι ο Μητσικώστας ρε σύντροφε. Λοιπόν,  άσε την πλάκα και στη 1 να είσαι Κουμουνδούρου να φύγουμε για την τελετή. Και μην ξεχάσεις να σιδερώσεις τη γραβάτα.
Τζίμης Πανούσης: Ρε τί στο διάολο; Mήπως άρχισαν να βάζουν για υπουργούς κανονικούς κωμικούς τώρα; Ποιός σου έδωσε το τηλέφωνο;
Βούτσης: Ο Γαβριήλ.
Τζίμης Πανούσης: Ποιός Γαβριήλ; Ο γνωστός αρχάγγελος;
Bούτσης: Όχι, ο Σακελλαρίδης. Τελοσπάντων, αν είστε ο Τζίμης Πανούσης ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη. Μπερδευτήκαμε με το επώνυμο.
Τζίμης Πανούσης: Είπα κι εγώ ρε συ. Με κοψοχόλιασες!     ΠΗΓΗ     komikotragiko

Δεν υπάρχουν σχόλια: