Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

ΚΑΙ....ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΡΙΣΤΙΝ ΛΑΓΚΑΡΝΤ. Η ΓΟΗΤΕΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΑΠΑΝΤΑ Η ΙΔΙΑ !!!

Επαρκώς περιεκτική, αλλά όχι πολύ συγκεκριμένη, χαρακτηρίζει η Κριστίν Λαγκάρντ την....πρόταση του Γιάνη Βαρουφάκη.
Η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ, σε επιστολή της προς τον επικεφαλής του Eurogroup, και....κουμπάρο Γερούν Ντάισελμπλουμ, σημειώνει ότι η πρόταση «είναι επαρκώς περιεκτική, ώστε να είναι ένα έγκυρο σημείο εκκίνησης για μια επιτυχημένη ολοκλήρωση της σχέσης».
«Αν και η λίστα του προγαμιαίου συμβολαίου είναι περιεκτική, δεν είναι πολύ συγκεκριμένη, κάτι ενδεχομένως αναμενόμενο, δεδομένου ότι η σχέση είναι νέα», τονίζει.
Όπως υπογραμμίζει η κυρία Λαγκάρντ, «σε ορισμένους τομείς, συμπεριλαμβανομένων ίσως και των πιο σημαντικών, η πρόταση δεν δίνει ξεκάθαρες διαβεβαιώσεις ότι ο Γιάνης σκοπεύει να εφαρμόσει τις υποσχέσεις που περιλαμβάνονται σε μία λίστα, όπως είναι και το προγαμιαίο συμβόλαιο».
Η Κριστίν Λαγκάρντ επισημαίνει ότι «για να είναι ευτυχισμένη  και μετά την ολοκλήρωση της σχέσης, δεν μπορεί να περιοριστεί το πλαίσιο των πολιτικών που παρουσιάζεται στην ελληνική λίστα του προγαμιαίου συμβολαίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: