Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Η ΕΛΛΑΣ....ΧΡΕΟΚΟΠΟΥΣΑ !!!

♦ Αμάν πια με τα ΑΤΜ! Θα δίνουν, μας τρομάζουν τάχα μου, 100 ευρώ την ημέρα. Αν δίνουν 100 ευρώ και σε όσους δεν έχουν καταθέσεις, είναι η ιδανική περίπτωση για την οποία πρέπει να προσευχόμαστε.
♦ Πολύ καλύτερη περίπτωση από τα 0 ευρώ που μας δίνουν σήμερα τα ΑΤΜ.
♦ Και όσοι τα έχουν, δεν το λες και τραγωδία να βγάζεις 100 ευρώ τη μέρα από το ΑΤΜ. Τρως το σούσι της ημέρας.
♦ Είχαμε αισιόδοξες δηλώσεις:
1. Κερκόπορτα για τρίτο δάνειο άφησε ο Γ. Βαρουφάκης. Εχει σημασία αν είναι κερκόπορτα ή μπουκαπόρτα;
2. Το πιστωτικό επεισόδιο τον Μάρτιο πρέπει να αποκλειστεί, είπε ο Σταθάκης. Απρίλη, Μάη, βλέπουμε, δηλαδή.
♦ Ο Γιάνης, μετά το εμπάργκο εμφανίσεων δυόμισι ωρών που του επέβαλε ο Τσίπρας, ξανάπιασε δουλειά και κάπου δήλωσε ότι έχουμε plan B. Πριν από λίγες μέρες είχε δηλώσει ότι δεν έχουμε plan B και ότι θα 'χουμε Αρμαγεδδώνα. Τώρα φαίνεται ότι θα 'χουμε Αρμαγεδδώνα Β.
♦ Σφίγγει η θηλιά του χρήματος, το μαρτύριο της θηλιάς, μας καθησύχασε ο Πρετεντέρης που φορμαρίζεται πάλι.
♦ Ο Ευαγγελάτος ευτυχώς είπε ότι τη Δευτέρα είναι η τελευταία ευκαιρία της Ελλάδας. Ωρα είναι να σκάσει μύτη και η Βούλτεψη.
♦ Παλιά φοβόμασταν την τρόικα. Τώρα φοβόμαστε και τρέμουμε και πανικοβαλλόμαστε με το «Bloomberg». Μόλις ακούν «Bloomberg» στα χωριά χτυπάνε τις καμπάνες για να κρυφτούνε.
♦ Το «Bloomberg» μην το κάνουμε και Ευαγγέλιο. Μερικές φορές η «Bild» είναι τέρας σοβαρότητας μπροστά στα παιχνίδια του αμερικανικού πρακτορείου.
♦ Το ότι θα μας βγάλουν από το ευρώ φαίνεται καθαρότατα από το ότι στη Γιουροβίζιον μπαίνει η Αυστραλία. Από πού κι ώς πού η Αυστραλία στην Ευρώπη; Τη βάζουν να πάρει τη θέση μας στον διαγωνισμό μόλις μας πετάξουν έξω.
♦ Πιο πολύ από τη χρεοκοπία κάποιοι στην κυβέρνηση φοβούνται τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και λένε ότι χτίζει ηγετικό προφίλ. Σιγά μην είναι και νεοζωή.
♦ Πολύς λόγος γίνεται γιατί ο πρωθυπουργός άλλαξε τη διαρρύθμιση του γραφείου στο Μαξίμου. Τι έκανε ο άνθρωπος; Μετακίνησε λίγο τη θέση στους καναπέδες και άλλαξε την πρωθυπουργική καρέκλα. Εδωσε και την άδειά του ο Σαμαράς δηλώνοντας ότι δεν είναι παντρεμένος με την καρέκλα, οπότε όλα ok.
♦ Ο Τσίπρας αντικατέστησε επίσης τον πίνακα που βλέπουμε δεξιά «Η Ελλάς Ευγνωμονούσα» του Θεόδωρου Βρυζάκη, με τον πίνακα που βλέπουμε αριστερά: «Η Ελλάς Χρεοκοπούσα» του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.                                                                    

Δεν υπάρχουν σχόλια: