Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

ΣΤΑ ΑΚΡΑ Η ΚΟΝΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ - ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ....''ΛΙΣΤΑ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΩΝ''. ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΩΝ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ !!!

Άγριος πόλεμος μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης με αφορμή την συνεχή κακοκαιρία που παρατηρείται στη χώρα μας παρά τον ημερολογιακό ερχομό της Άνοιξης!

Την αρχή την έκανε το πρωί της Παρασκευής ο πρώην πρωθυπουργός ο οποίος σε έκτακτη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ισχυρίστηκε ότι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει ήδη προβεί σε υπόγεια πώληση του καλοκαιριού στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.
«Ποτέ η Νέα Δημοκρατία δεν μιλάει χωρίς στοιχεία.Έχουμε έγγραφα που αποδεικνύουν πλήρως το κυβερνητικό ξεπούλημα της Άνοιξης στους Τροικανούς.
Εάν έχει τα κότσια ο κύριος Τσίπρας τον προκαλώ να δώσει στο φως της δημοσιότητας σήμερα κιόλας τη λίστα των μεταρρυθμίσεων που θα στείλει τη Δευτέρα στους Ευρωπαίους.
Αλλά δεν πρόκειται με τίποτα να το κάνει. Και ξέρετε γιατί; Γιατί η πώληση της Άνοιξης στους δανειστές περιέχεται μέσα στη λίστα και μάλιστα σε περίοπτη θέση.»
δήλωσε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Σαμαράς στους δημοσιογράφους!
Λίγα λεπτά αργότερα ήρθε η επίσημη απάντηση από το Μέγαρο Μαξίμου.https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgWpBogZskdzrB_oRRkDaauhEDJq7CZj9uZegPbDsVecGNt2PXNx3IfBfBqEJRhL7DApYQPVsGpk_52yFcvFS45ERGdpZwnyGXoLQ4GQQH63ucKF8arfciu87-KrSDXISkMPQKxGKrVZzZ6/s1600/carroten+sakellaridis...jpgΟ κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης δήλωσε χαρακτηριστικά:
«Ενημερωθήκαμε για τους ανυπόστατους ισχυρισμούς του κυρίου Σαμαρά και πραγματικά γελάμε. Ο Ελληνικός λαός έχει μνήμη και θυμάται την περσινή Σαμαρική απόπειρα πώλησης του καλοκαιριού στην κυρία Μέρκελ.
Όσο και αν πονάει τον κύριο Σαμαρά και το κόμμα του, η κυβέρνηση δεν έχει καμία πρόθεση να μιμηθεί τα πεπραγμένα της προηγούμενης και να ξεπουλήσει τον κλιματικό πλούτο της χώρας.»
Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ και Υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος δήλωσε με τη σειρά του:
«Η Άνοιξη είναι Ανεξάρτητη, είναι Ελληνική! Και έτσι φυσικά θα παραμείνει. Παρακαλώ πολύ τον κύριο Σαμαρά να αφήσει τις αστειότητες και να τοποθετηθεί επιτέλους σχετικά με το ύποπτο υγρό που πέφτει αυτές τις μέρες από τον ουρανό. Κύριε Σαμαρά βγείτε επιτέλους να το πείτε στον κόσμο: Δεν βρέχει πια στην Ελλάδα! Μας ψεκάζουν!
Ο μνημονιακός ουρανός των ψεκασμών είναι δημιούργημα των δωσιλόγων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ!  Η κυβέρνηση όμως αυτή, να γνωρίζετε, πως θα φροντίσει ώστε ο πολύ σύντομα ο ουρανός να γίνει ξανά ανεξάρτητος, να γίνει ξανά Ελληνικός!»
 ΠΗΓΗ     komikotragiko


Δεν υπάρχουν σχόλια: