Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΡΕΣΚΙΑ ΠΙΤΣΑ ΣΕ....ΚΩΝΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!! ''PIZZA C CONO & FRUTTY C CONO''


Η Pizza C Cono & Frutty C Cono συνδύασε τα δύο αγαπημένα εδέσματα των Ιταλών, την πίτσα και το παγωτό χωνάκι (κώνο) και δημιουργήσε το concept Pizza C Cono & Frutty C Cono.
Το δημιούργημά έχει σχήμα κώνου και γεύση πίτσας παρασκευασμένης από λεπτή ζύμη, σάλτσα τομάτας αλλαντικά και τυρί μοτσαρέλα.

Στα επιτήδεια χέρια μας η πίτσα γίνεται ένας εύπλαστος κώνος και ανοίγει από την ειδική πρέσα που διαθέτει η εταιρία μας, πριν γεμίσει πάνω στη ζαλάδα του με τα υλικά της αρεσκείας σας και οδηγηθεί στο ψήσιμο. Δεν παραλείπουμε τη φρέσκια ρίγανη στη σάλτσα, η σπιρτάδα της οποίας δένει θαυμάσια με τη γλυκιά ντομάτα και ταιριάζει στις ομοϊδεάτισσες πιπεριές, κι αν σας αρέσουν τα ελαφρώς πικάντικα, μπορείτε να προσθέσετε λίγο tabasco είτε μια πρέζα μπούκοβο πριν το ψήσιμο.
Η πίτσα κώνος με ''ΦΡΕΣΚΑ'' υλικά που γεμίζεται και ψήνεται μπροστά στα μάτια σας είναι πλέον από τα αγαπημένα νέα σνάκ που δεν αφήνει αδιάφορους μικρούς και μεγάλους. Στο Pizza C cono & Frutty C Cono ετοιμάζουμε τη ζύμη από το αλεύρι το νερό και τη μαγιά, χωρίς επιπλέον πρόσθετα ενώ η φρεσκάδα των υλικών και η ποιοτητά τους, προσθέτουν τους επιπλέον γευστικούς πόντους στην απλότητα.Δεν χρησιμοποιούμε κατεψηγμένες ζήμες,ή κατεψηγμένα μείγματα, ή κατεψηγμένο τελικό προ'ι'όν και αυτή είναι η κύρια διαφοροποίηση της ''Pizza C Cono & Frutty C Cono'' από τον ανταγωνισμό.
Ένα τόσο αρχαίο φαγητό που όμως ανταποκρίνεται τέλεια στους σύγχρονους διατροφικούς προσανατολισμούς της εποχής μας.

Από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα έχουν φτιαχτεί χιλιάδες εναλλακτικά είδη πίτσας & ζύμης: παχιά, λεπτή, μέτρια, σκεπαστή, με μυρωδικά, με διάφορα είδη τυριών, ψημένη, σε ηλεκτρικό φούρνο, σε φούρνο με ξύλα, σε γκάζι, ακόμα και στα κάρβουνα. Αλλά ποτέ πίτσα σε....κώνο !!!    www.pizzaccono.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: