Τρίτη 28 Απριλίου 2015

ΟΙ 50 ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ.....''GREXIT'' !!!

Σε έφαγαν Γιάνη για τον πιο αστείο λόγο που έχει φαγωθεί ποτέ πολιτικός στον κόσμο. Γιατί δε πήγες σε ένα βαρετό, όπως το χαρακτήρισες, δείπνο.
Έπρεπε να πας, Γιάνη. Γιατί τους χάλασες τη σούπα του δείπνου. Γενικά τη χαλούσες συχνά την σούπα. Είχαν συνηθίσει τους άλλους υπουργούς να είναι στα τέσσερα και να τρώνε και να γελάνε αυτοί.
Εσύ τουλάχιστον έμπαινες όρθιος. Είχαν χάσει τους κλόουν και τα πήραν κρανίο. Ακου εκεί διαπραγμάτευση! Πού ακούστηκε αυτό! Σε έφαγε ο Αλέξης. Έτσι γίνεται όμως με τα εγκλήματα. Ύποπτοι κατά 80 τοις 100 είναι οι φίλοι και το συγγενικό σου περιβάλλον. Διαβάσε και λίγο Αγκάθα Κρίστι. Όχι μόνο Φραγκλίνο Ρούζβελτ.
Βέβαια και εσύ Γιάννη έλεγες τη μια φορά το ένα και την άλλη το άλλο. Δεν μπορούσε να σε πιάσει κανένας πουθενά. Ήθελες να τους τρελάνεις. Και εντάξει τους άλλους. Αλλά και τον Βόλφγκανγκ; Τον Βόλφγκανγκ; Το Βόλφγκανγκ ξαναρωτάω.
Τώρα μπορεί να πήρες τον πούλο, γιατί είχες το πουκάμισο έξω και το χέρι μέσα στις τσέπες. Όπως τότε που πήγες στον Άγγλο υπουργό Εξωτερικών. Ήταν μεγάλο λάθος. Έπρεπε να έχεις και τα δυο σου χέρια μέσα στις τσέπες.
Ο... έγκυρος Eco-nomist αναφέρεται στην προκλητική ζωή του Βαρουφάκη, που κυκλοφορεί μεταξύ των άλλων με «μεγάλη μηχανή». Ενώ αν είχε μοτοσακό ή τη θωρακισμένη Μερσεντές των 750.000 ευρώ του Βενιζέλου, θα ήταν εντάξει.Για το «ουάου» στον Ντάισελμπλουμ αποκλείεται να σου έδωσαν την κλωτσιά. Τώρα «ουάου» λέει ακόμα και ο Μίκης Θεοδωράκης στον Σάκη Ρουβά.
Χρεοκοπούμε κάθε βράδυ στις 8 από τις τηλεοράσεις και κάθε Κυριακή από τις κυριακάτικες.Θα έμαθες Γιάνη, ότι πάνε οι κόκκινες γραμμές. Δεν θα χρεοκοπήσουμε όμως ποτέ, γιατί η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει. Είναι πεθαμένη. Εμφανίζει όμως σωτηριοφάνεια.Θα κινούμαστε τώρα λέει στα όρια της κόκκινης γραμμής. Όσο πατάει η γάτα δηλαδή.

Ακούγονται και τερατολογίες. Το Ρόιτερ μεταδίδει ότι, αν χρεοκοπήσουμε, τα ΑΤΜ θα δίνουν μέχρι 43 δραχμές τον μήνα.
Μας λένε ότι ενώ οι άλλοι υπουργοί Οικονομικών έτρωγαν, ο Βαρουφάκης μόνος κι έρημος έκοβε βόλτες στη Ρίγα. Πώς δεν μας είπαν ότι έκανε και μπουρδελότσαρκα.
Με τη φωτογραφία σου μαζί με την Δανάη με φόντο την Ακρόπολη, έκανες γνωστό το δράμα της Ελλάδας. Εσύ έκανες τη δουλειά σου. Άσε τώρα να μας στραγγαλίσουν με το κίτρινο κασκόλ του Τσακαλώτου.

Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ τέτοιον υπουργό Οικονομικών.
Ανησυχεί, μέσω κύκλων, ο Καραμανλής για τη μη επίτευξη συμφωνίας. Φυσικό είναι να χρεοκοπήσουμε αν πηγαίνει κάποιος πέντε χρόνια στη Βουλή, δεν έχει ανοίξει ούτε μία φορά το στόμα του και πληρώνεται κανονικότατα.     Συγγέντροση αβριο στω Σήνταγμα στης 7, γηα τιν απομάκρηνσυ τοϋ Γιάνη. Δηαδώσται.          

Δεν υπάρχουν σχόλια: