Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ....ΖΗΤΑ ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ !!!

Σφοδρή επίθεση του πρώην πρωθυπουργού στην κυβέρνηση με αφορμή την πρόσφατη επεισοδιακή παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου σε πρατήριο υγρών καυσίμων της Αιδηψού!

Με δηλώσεις του το απόγευμα της Τρίτης οι οποίες θα συζητηθούν, ο Αντώνης Σαμαράς ζήτησε την άμεση παραίτηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου από την προεδρία της Βουλής αλλά και την απαγόρευση κάθε μελλοντικής εισόδου της σε βενζινάδικο χωρίς αστυνομική συνοδεία.
Όπως μάλιστα υποστήριξε εάν δεν ληφθεί το παραπάνω μέτρο από τον πρωθυπουργό ο κίνδυνος να θρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές δίπλα από στοίβες ελαστικών το προσεχές διάστημα είναι κάτι παραπάνω από ορατός.
Παράλληλα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τόνισε την ευγένεια και το σαβουάρ βιβ όσων στελεχών του κόμματός του έχουν έρθει σε επαφή με βενζινοπώλες ή υπαλλήλους βουλκανιζατέρ κατά το παρελθόν.
Ακολουθούν αυτούσιες όλες οι δηλώσεις του:
«Οι κύριοι στον ΣΥΡΙΖΑ συμπεριφέρονται ως θρασίμια. Όταν ενημερώθηκα για το περιστατικό με την κυρία Κωνσταντοπούλου ομολογώ πως δεν εξεπλάγην καθόλου. Η βία, η ανομία, και το χάος που υπερασπίζεται η αριστερά είναι λογικό να ξεσπάει με κάθε αφορμή.
Εμείς από την άλλη πλευρά ως κόμμα έχουμε να περηφανευόμαστε ότι δεν προκαλέσαμε ποτέ επεισόδιο μέσα σε πρατήριο καυσίμων.
Γιατί εμείς κύριοι τους βενζινάδες τους σεβόμαστε. Τους φερόμαστε με την μάνικα, ούτε καν με το γάντι! Τους αισθανόμαστε! Τους αισθάνομαι κι εγώ ο ίδιος προσωπικά!
Στενοί συνεργάτες του Σαμαρά ζητάνε επιτακτικά από τον πρώην πρωθυπουργό να μην μείνει μόνο στις καταγγελτικές αυτές δηλώσεις αλλά να εκμεταλευτεί όσο περισσότερο μπορεί το ζήτημα με μία έξυπνη διαφημιστική καμπάνια.
Μέσα στις επόμενες ημέρες υπάρχει η σκέψη για τη δημοσιοποίηση ενός βίντεο το οποίο θα απεικονίζει τον Αντώνη Σαμαρά να ανταλλάζει θερμές χειραψίες ακόμη και ασπασμούς με υπαλλήλους γνωστών βενζινάδικων και βουλκανιζατέρ της χώρας. 
Μία ακόμη ενέργεια που από πολλούς στη Συγγρού θεωρείται κίνηση ματ για την δημοσκοπική μείωση της διαφοράς που χωρίζει ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ είναι η δημιουργία σποτ το οποίο θα μοιάζει πολύ με εκείνο στο οποίο συμμετείχε προεκλογικά ο μικρός Νικόλας.
Ο τίτλος του νέου σποτ θα είναι «Εμείς φτιάχνουμε το βενζινάδικο» θυμίζοντας σε όλους το προεκλογικό σύνθημα «Εμείς φτιάχνουμε το γήπεδο».
Πρωταγωνιστής στο βίντεο θα είναι πάλι ο μικρός Νικόλας ο οποίος όμως αυτή τη φορά θα υποδύεται τον υπάλληλο πρατηρίου υγρών καυσίμων.                                                              ΠΗΓΗ      komikotragiko

Δεν υπάρχουν σχόλια: