Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

ΚΑΙ ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟ ΣΙΡΙΑΛ....''ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ'' !!! [ video ]

Μάλωσε και αντάλλαξε σφοδρό υβρεολόγιο με βιοπαλαιστή περιπτερά. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες σύμφωνα με το Μπογδάνο στο ΣΚΑΙ λένε ότι μπορεί και να τον δάγκωσε!
Καταγγελία από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Περιπτερούχων.

Αυτόπτες μάρτυρες δύο οδοκαθαρίστριες και ένας ηλικιωμένος που έβγαζε εκείνη την ώρα το σκύλο του για βόλτα.

Συγκεκριμένα το νέο επεισόδιο συντελέσθηκε σήμερα στις 06.00 το ξημέρωμα, όταν η Ζωή αγόρασε τσιγάρα από το περίπτερο της γωνίας Ακαδημίας και Αμοργού στην Αιδηψό, ζητώντας από τον περιπτερά ρέστα από χαρτονόμισμα των 500σίων ευρώ. Ο περιπτεράς ευγενικά της είπε ότι δεν μπορεί να την εξυπηρετήσει και εκείνη εξεμάνει.
Πλήρες ρεπορτάζ ακολουθεί σε λίγο, με ηχητικό τηλεοπτικό ντοκουμέντο, από τους συντάκτες μας που βρίσκονται στον τόπο του επεισοδίου.

Η Νέα Δημοκρατία ζήτησε την παραίτησή της από τη θέση της Προέδρου της Βουλής γιατί με τις άλογες ενέργειές της και την απαράδεκτη συμπεριφορά της, εκθέτει ανεπανόρθωτα τη χώρα.

Όταν θέλουμε να πλήξουμε ένα δημόσιο πρόσωπο που μας ενοχλεί η πολιτική ή κομματική του δράση, ο μόνος εύκολος τρόπος είναι η ανάδειξη περιστατικών από την καθημερινότητα της ιδιωτικής ζωής του: Αν λέει καλημέρα στους γείτονες, αν συμπεριφέρεται ευγενικά στο μανάβη, αν έχει οικογενειακούς καυγάδες, αν αντάλλαξε κουβέντες στο τροχαίο ατύχημα, αν απαίτησε καθαρό τραπεζομάντιλο από το σερβιτόρο, αν έφαγε γαύρο ή τσιπούρα και ουκ έσται τέλος. Ε, δεν μπορεί , άνθρωπος είναι, κάπου θα συλληφθεί κλέβων οπώρας και αλίμονό του τότε!

Λένε μερικοί ότι γιαυτούς μετράει στο μέγιστο βαθμό πώς συμπεριφέρεται ένας πολιτικός στην καθημερινότητά του! Υπάρχουν δηλαδή πολίτες που τους αρέσουν οι τυπολάτρες ευγενείς πολιτικοί στην ιδιωτική καθημερινότητά τους και όχι τα αποτελέσματα της δημόσιας πολιτικής τους;

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Ο καβγάς της Ζωής Κωνσταντοπούλου στο Βενζινάδικο

                                                                  Στέφανου Πρίντσιου

Δεν υπάρχουν σχόλια: