Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

ΒΟΛΦΓΚΑΝΚ ΣΟ'Ι'ΜΠΛΕ : ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ....ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ !!!

Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, προειδοποίησε σε χθεσινή του συνέντευξη ότι η Ελλάδα θα πρέπει να καταβάλει πολλές προσπάθειες ακόμη, και ότι δεν θα πρέπει να περιμένει περαιτέρω υποχωρήσεις από τη Γερμανία.
Μιλώντας στον γερμανικό ραδιοφωνικό σταθμό Deutschlandfunk, σημείωσε επίσης ότι η επιτυχής ολοκλήρωση του τρέχοντος προγράμματος είναι προϋπόθεση για την παροχή νέας βοήθειας στην Ελλάδα. «Και, δυστυχώς, είμαστε ακόμη πολύ μακριά από αυτό», σχολίασε.
«Η ελληνική κυβέρνηση έχει ακόμη να αντιμετωπίσει σημαντικά προβλήματα. Της εύχομαι καλή δύναμη και, φυσικά, θα έχει κάθε υποστήριξη, όμως δεν μπορεί να αποφύγει την επίλυση του προβλήματος αυτού», σημείωσε ο Γερμανός υπουργός.
Σε ό,τι αφορά τη σύνοδο της Ομάδας G7, που θα πραγματοποιηθεί στη Δρέσδη, ο Γερμανός υπουργός εξήγησε ότι το ζήτημα της Ελλάδας δεν είναι στην ημερήσια διάταξη. Είπε, όμως, ότι αναμένει πως θα συζητήσει το θέμα με τον πρόεδρο της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι, τη διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ και τον πρόεδρο του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ, οι οποίοι θα είναι επίσης παρόντες στη σύνοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: