Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΠΟΥ ΣΕΡΒΙΡΕ....ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΡΕΑΣ !!!

Η αστυνομία βρήκε στον χώρο της επιχείρησης ανθρώπινα κεφάλια να... στραγγίζουν μέσα σε πλαστικές σακούλες καθώς και ένα ολόκληρο οπλοστάσιο.

Η αστυνομία της Νιγηρίας έκλεισε ένα εστιατόριο στην νοτιοανατολική επαρχία της Ανάμπρα επειδή σέρβιρε ανθρώπινη σάρκα, αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της Daily Mail.Σύμφωνα με το άρθρο, οι αρχές της χώρας έκαναν έφοδο στο εστιατόριο-πανδοχείο έπειτα από την καταγγελία ενός ντόπιου ιερέα, ο οποίος πληροφορήθηκε τι είδους κρέας σέρβιρε η επιχείρηση όταν ζήτησε να μάθει γιατί το γεύμα του ήταν τόσο ακριβό.

Όταν είδε ότι το γεύμα του κόστιζε 700 νάιρα, τιμή που ισοδυναμεί με 3-4 μεροκάματα στην φτωχή χώρα, η αντίδρασή του ήταν οργισμένη. Ωστόσο, όταν ο σερβιτόρος τον ενημέρωσε για τον λόγο που το κρέας του κόστιζε τόσο πολύ, η οργή του μετατράπηκε σε αποτροπιασμό.

Κατά τη διάρκεια της εφόδου, η αστυνομία βρήκε στον χώρο της επιχείρησης ανθρώπινα κεφάλια να στραγγίζουν μέσα σε πλαστικές σακούλες καθώς και ένα ολόκληρο οπλοστάσιο. Μέχρι στιγμής δέκα άτομα έχουν συλληφθεί και κατηγορούνται για μία σωρεία εγκλημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: