Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ....''ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ'' ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ !!!

Από την ημέρα που ο Γιώργος Παπανδρέου ανακοίνωσε στο Καστελόριζο την προσφυγή της Ελλάδας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, ΑΥΤΟΙ ανέλαβαν …

εργολαβικά τη δουλειά με τις ευλογίες των ξένων νταβατζήδων… 
Σάλο προκάλεσε η αποκάλυψη του πρώην εκπροσώπου της Ελλάδας στο ΔΝΤ, Παναγιώτη Ρουμελιώτη, ότι το ταμείο «εκπαίδευε» συγκεκριμένους Έλληνες δημοσιογράφους για το πως να παρουσιάζουν τα θέματα που σχετίζονταν με τις δανειακές συμβάσεις και το χρέος.
Όλα αυτά τα καλολαδωμένα παπαγαλάκια που έβγαιναν και έκαναν «μαθήματα μνημονίου», από τα ΜΜΕ της διαπλοκής, πέρασαν από τα θρανία του ΔΝΤ, που είχαν στηθεί στην έδρα του Ταμείου και την Αθήνα. Οι αποκαλύψεις των ονομάτων θα δημιουργήσουν σάλο και θα αλλάξουν – μια για πάντα – το τοπίο στα ΜΜΕ. Στη λίστα αυτή, όπως αποτυπώνεται στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, εμφανίζονται να έχουν παρακολουθήσει τα «σεμινάρια» οι εκδότες: Σταύρος Ψυχάρης, Γιώργος Μπόμπολας και Θέμος Αναστασιάδης, αλλά και οι δημοσιογράφοι: Γιάννης Πρετεντέρης, Μπάμπης Παπαδημητρίου, Μαρία Σπυράκη, Όλγα Τρέμη, Παύλος Τσίμας, Παντελής Καψής, Γιώργος Οικονομέας, Δημήτρης Καμπουράκης, Βασίλης Λυριτζής, Δημήτρης Οικονόμου, Αντώνης Σρόιτερ, Γρηγόρης Ψαριανός, Σταύρος Θεοδωράκης, Πάσχος Μανδραβέλης και Γιώργος Κύρτσος.
Σύμφωνα με πηγή της «Α» ορισμένοι απ’ αυτούς πολύ σύντομα θα εκπαραθυρωθούν από τα Μέσα στα οποία εργάζονται, σε μια προσπάθεια των ιδιοκτητών των συγκεκριμένων ΜΜΕ, να εξευμενίσουν την κοινωνία και την κυβέρνηση, ώστε να καταφέρουν να επιβιώσουν στο μηντιακό τοπίο που διαμορφώνεται την επόμενη μέρα.

akropolipress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: