Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ....ΡΕ ΠΥΡΡΟ !!!

Γεια σου Πύρρο, τί κάνεις; Καιρό έχουμε να τα πούμε. Συγκεκριμένα, από πέρσυ όταν είχες τσαμπουκαλευτεί στον τραμπουκό ναζί που πήγε να ρίξει μπούφλα στον Πέτρο Τατσόπουλο.
Πολύ σε χάρηκα τότε. Αλλά πιο πολύ σε χάρηκα όταν πήρες τα αρχίδια σου μαζί με τον Πέτρο στις τελευταίες εκλογές. Βέβαια, ο ναζί έμεινε. Μην ανησυχείς όμως, θα τον ξεφορτωθούμε κι αυτόν.
Πύρρο, σε είδα που έβαλες τα κλάμματα στο δελτίο ειδήσεων του Αλαφούζου και πολύ συγκινήθηκα. Ευτυχώς πάντως που βγήκες και το έκανες γιατί είχαμε ξεχάσει ότι υπάρχεις. Ζεις, ρε φίλε; Όλα καλά;
Πολλή μούγκα είχε πέσει τα τελευταία 5 χρόνια από μέρους σου. Μόνο κάτι ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ σε άκουγα να λες.
Πύρρο, είσαι ένας μετανάστης που πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια και σε παραδέχομαι. Τα δικά μου παιδικά χρόνια στην Ελλάδα της πλαστής ανάπτυξης ήταν ονειρεμένα. Σε ψήνει όμως καθόλου να συγκρίνουμε την ενήλικη ζωή μας; Τα νιάτα μας;
Γιατί εσύ Πύρρο από τα μικράτα σου ήσουν μέρος της μεγαλύτερης αθλητικής απάτης που γνώρισε η χώρα. Τσίγκινα είναι τα μετάλλια που πήρες. Εσύ και η υπόλοιπη ομάδα του Ιακώβου. Βουτηγμένα στη ντόπα. Με αυτά τα μετάλλια έγινες αξιωματικός του ελληνικού στρατού και με αυτά τα μετάλλια έγινες βουλευτής από έναν ντοπαρισμένο λαό που αντί να σε φτύσει σε αποθέωσε. Είσαι μια απάτη.
Πύρρο, είπες στη Σία Κοσιώνη ότι οι ουρές στα ΑΤΜ σού θυμίζουν τις ουρές στην Αλβανία του Χότζα όταν οι άνθρωποι περίμεναν για γάλα και τρόφιμα. Θα σου πω κάτι αλλά μην ταραχτείς. Έχουμε κι εδώ τέτοιες ουρές. Ναι, ναι όπως το ακούς. Ουρές ανθρώπων που δεν έχουν λεφτά για γάλα και τρόφιμα.
Ξέρεις γιατί δεν έχουν λεφτά για γάλα και τρόφιμα; Όχι ε; Δεν πειράζει θα σου πω εγώ. Γιατί έχουμε 23% παιδική φτώχεια. Γιατί έχουμε 1.300.000 ανέργους. Γιατί 2.500.000 άνθρωποι ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας.
Όλα αυτά έχουν συμβεί εξαιτίας και της δικής σου ψήφου. Του δικού σου ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ. Είχες την ευκαιρία Πύρρο να σταθείς δίπλα σε όλους αυτούς που κάποτε σε θαύμασαν αλλά δεν το έκανες. Αντιθέτως, τους ανάγκασες να κάτσουν κάτω από μπάρες με βάρη ασήκωτα. Τους έκανες μετανάστες, όπως ήσουν κάποτε κι εσύ.
Άπλωσες ποτέ το κουλό σου να τους επιστρέψεις τίποτα από αυτά που τους στέρησες ή το μόνο που ξέρεις είναι να ανοίγεις το βρωμόστομά σου και να πετάς μαλακίες καθισμένος πάνω στα εκατομμύρια που έβγαλες από τη ντόπα;
Όχι δεν το άπλωσες. Πήρες πολλά από αυτόν το λαό αλλά δεν έδωσες τίποτα πίσω. Του πήρες κι άλλα. Επέλεξες να είσαι με την άλλη πλευρά, απέναντί του. Και δε δάκρυσες ποτέ, ούτε στιγμή για αυτό.
Και τον καλείς τώρα να ψηφίσει ΝΑΙ. ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ. Να γίνει συνένοχος μαζί σου. Ε όχι, ρε Πύρρο, δε θα γίνει. Αρκετά.
Αυτά τα λίγα είχα να σου πω, ρε Πύρρο. Άντε και γαμήσου τώρα.
by To Skouliki Tom
(Ανήθικο δίδαγμα: Μέχρι αυτό το ανέκδοτο που λέγεται Ελλάδα να εξαφανιστεί από το χάρτη, θα έχετε ξεβρακωθεί όλες, ανύπαρκτες πατσαβουρίτσες. Ουστ ξεφτιλισμένες.)
Καθήστε κάτω από τη μπάρα στη σελίδα μας facebook.com/TheThreeMooges

Δεν υπάρχουν σχόλια: