Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

ΑΝ....ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ !!!

«Αν ο Έλληνας πρωθυπουργός και ο υπουργός Οικονομικών παραμείνουν στην εξουσία, ακόμα και με ένα «ναι» στο δημοψήφισμα της Κυριακής, η Αθήνα δεν έχει καμία τύχη για ένα νέο πακέτο διάσωσης», δήλωσε κορυφαίος Γερμανός πολιτικός στην βρετανική εφημερίδα «The Times». .
Ο (συντηρητικός) Γερμανός πολιτικός αναφέρει στους Times οτι το κυβερνών κόμμα CDU και ο σύμμαχός του από τη Βαυαρία CSU θα μπλοκάρουν κάθε αίτημα που θα υποβληθεί, όσο «οι κομμουνιστές» παραμένουν στην εξουσία. «Θέλουμε έναν αξιόπιστο εταίρο, που θα κάνει τη δουλειά», εξηγεί.
Η ίδια πηγή υποστηρίζει ότι υπάρχουν μυστικές συνομιλίες, με πρωτοβουλία του προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλιου, Μάρτιν Σουλτς, για να διασπαστεί ο ΣΥΡΙΖΑ. «Ο στόχος είναι, να δημιουργηθεί μια κυβέρνηση «τεχνοκρατών», ως προϋπόθεση για ένα νέο πακέτο διάσωσης…                                   ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο....ΠΟΙΗΤΗΣ ???                                          
«Δεν είναι ξεκάθαρο αν θα διεξαχθεί το δημοψήφισμα» είπε πριν από λίγο ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε μιλώντας στη γερμανική Βουλή, όπως μεταδίδει το Open Europe.

Δεν υπάρχουν σχόλια: