Να μείνει στην Ελλάδα αποφάσισε ο  Γλύξμπουργκ και μάλιστα για τα καλά, κατεβάζοντας και νέο κόμμα για να καλύψει τις....''ελπίδες'' των Ελλήνων. Πλήρης επιστροφή λοιπόν.

Όπως αναφέρει το People.com, ο Γλύξμπουργκ πουλάει το....
σπιτάκι του σε προάστιο του Λονδίνου εξασφάλισε μάλιστα και φωτογραφίες από το εσωτερικό του. Πρόκειται για ένα αρχοντικό στο Hampstread Garden, ένα προάστιο του Λονδίνου, και κοστίζει 15 εκατομμύρια δολάρια (Αγορασμένο με χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου). Σε αυτό, ο Γλύξμπουργκ και η οικογένειά του διέμειναν από την πρώτη στιγμή που έφυγαν από την Ελλάδα. ( Αλήθεια τι δουλειά έκανε και κάνει απο τόοοοτε για να μπορεί να ζεί τόοοοσα χρόνια πλουσιοπάροχα και αυτός και το σκυλολόι του ??? )
Αποτέλεσμα εικόνας για ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚΤο περιοδικό σημειώνει πως το σπίτι το είχαν επισκεφθεί αρκετές φορές ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και ο αδερφός του Χάρι, καθώς γίνονταν συχνά πολλά βασιλικά πάρτι στα οποία ήταν καλεσμένοι. Όμως, ακόμη και η πρώην πριγκίπισσα Νταϊάνα έχει θεαθεί να βγαίνει από τη Μercedes της και να επισκέπτεται την οικογένεια Γλύξμπουργκ. Όμως η είδηση είναι ότι θα εμπλακεί ενεργά με την πολιτική, δημιουργώντας νέο κόμμα με την ονομασία "Εθνική Ελπίδα" στοχεύοντας πολύ ψηλά, διεκδικώντας και την δεύτερη θέση, την θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 
Αυτήν την ώρα περνά χαλαρώνοντας στο Πόρτο Ράφτη και σχεδιάζοντας με το επιτελείο του τις επόμενες κινήσεις.
κοκοσ3

κοκοσ4
κοκοσ2
  ΜΕ ΤΙΣ....ΥΓΕΙΕΣ ΜΑΣ.....