Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

ΕΥ. ΜΕ'Ι'ΜΑΡΑΚΗΣ : ΜΠΟΥΛΗΣ ΚΑΙ....ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥΛΗΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ !!!

Συναντήσαμε τον κ. Ευ. Μεϊμαράκη μετά την ομιλία του στη Χαλκίδα. Ο Εύριπος πάει έξι ώρες πάνω και έξω ώρες κάτω, αλλά σε όλη τη διάρκεια της τόσο ενδιαφέρουσας συζήτησής μας, όπως θα διαπιστώσετε, ήταν σε μια κατεύθυνση μόνο - εναντίον του κ. Τσίπρα.
Η πλήρης συνέντευξη με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας:
•Είστε ευχαριστημένος από τη συγκέντρωση της Χαλκίδας;
«Εγώ, κύριε Μπέλλο, μιλάω πάντα με επιχειρήματα. Ο κ. Τσίπρας είναι μικρούλης, τοσοδούλης, χαζούλης, τρεμούλης, μπούλης, αγαρμπούλης, κατεργαρούλης, πονηρούλης, ζωηρούλης, κακομοιρούλης, γεματούλης και χοντρούλης».
•Μάλιστα.
«...Θα μου επιτρέψετε να συνεχίσω τη σειρά των επιχειρημάτων μου κατά του κ. Τσίπρα. Είναι ακόμα μικρός, μικρόνους, απειροελάχιστος, μικρόψυχος, μικροοργανισμός, ζωύφιο, μίασμα, οίδημα, πάσχει από υδρωπικία, σκορβούτο, υδροπλευρίτιδα, διαρροή και καταρροή υποσχέσεων, πούντιασμα, κρυοπάγημα, χιονίστρες και θερμοπληξία».
•Μάλιστα.
«...Ακόμα δεν άρχισα να θέτω όλη τη σειρά των αιτιάσεών μας, για τις οποίες καλούμε τον ελληνικό λαό να μας ψηφίσει και να μαυρίσει τον κ. Τσίπρα, ο οποίος είναι ψευτράκος, υπνάκος, ανθρωπάκος, απατεωνάκος, δάκος που τρώει τις ελιές, παλιανθρωπάκος, μουρνταράκος, λιμοκοντοράκος, και βέβαια μπαγασάκος. Ενώ είχε αποφασίσει τις εκλογές από τις 12 Ιουλίου, γιατί μας το έκρυβε;».
•Μάλιστα.
«...Απέναντι σε μένα που είμαι μέγας, πολύ μεγάλος, τιτανομεγάλος, τιτανοτεράστιος, σουπερτιτανοτεράστιος, απέναντι στον κ. Τσίπρα, ο οποίος είναι μικρούλης, τοσοδούλης, χαζούλης, τρεμούλης, μπούλης, αγαρμπούλης, κατεργαρούλης, πονηρούλης, ζωηρούλης, κακομοιρούλης, γεματούλης, χοντρούλης και ξαδερφούλης της Φούλης, ψευτράκος, υπνάκος, ανθρωπάκος, απατεωνάκος, δάκος που τρώει τις ελιές, παλιανθρωπάκος, μουρνταράκος, λιμοκοντοράκος και μπαγασάκ...
•Νομίζω μας τα ξαναείπατε...
«...Αυτή είναι η πολιτική μου απέναντι στον κύριο Τσίπρα και δεν θα σταματήσω να την επαναλαμβάνω, για να καταλάβει ο ελληνικός λαός. Ο κύριος Τσίπρας είναι μικρούλης, ψευτράκος, χαζούλ...».
•Το εμπεδώσαμε κύριε Μεϊμαράκη. Σας ευχαριστώ για τη συνέντευξη.
«Πού πάτε; Καθίστε να σας πω και γι’ αυτόν τον τυπάκο...».           

Δεν υπάρχουν σχόλια: