Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ : ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ....Η ΤΡΙΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΒΟΥΛΗ !!!

Αισιόδοξος παρουσιάζεται ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, τονίζοντας ότι το κόμμα του θα είναι τρίτη δύναμη στις επερχόμενες εκλογές, αποσπώντας τουλάχιστον το 10% των ψήφων του εκλογικού σώματος. Ο Βασίλης Λεβέντης ανέλυσε επίσης το βασικό πρόγραμμα του κόμματός του, το οποίο συνίσταται σε μεταρρυθμίσεις στον δημόσιο τομέα, κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, στήριξη του ιδιωτικού τομέα καθώς και παραμονή στο ευρωπαϊκό νόμισμα. Εμείς δεν θα συμμετάσχουμε, σε κυβέρνηση δεν έχουμε σκοπό να συμμετάσχουμε εμείς, το μόνο που μπορούμε για να δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης στο πρώτο κόμμα όποιο και αν είναι αυτό, θα είναι για να ικανοποιηθούν οι μεταρρυθμίσεις μας. Τα εννιά σημεία του προγράμματος μας . Γιατί θεωρούμε ότι Μνημόνιο 1 το Μνημόνιο 2 και το Μνημόνιο 3 του κου Τσίπρα απέτυχαν γιατί περιείχαν άκαρπες μεταρρυθμίσεις.
Αν οι μεταρρυθμίσεις αυτές αντικατασταθούν από την ατζέντα τη δική μας, δηλαδή κατάργηση δεύτερης σύνταξης, κατάργηση τριπλής σύνταξης, κατάργηση πολυθεσίας, κατάργηση χρηματοδότησης των κομμάτων από το κράτος, κατάργηση ΜΚΟ, μείωση των βουλευτών στο μισό στους 150, μέγιστη διάρκεια παραμονή των βουλευτών στο κοινοβούλιο 12 χρόνια. Και καταπολέμηση φυσικά της αργομισθίας που μεσουρανεί στους Δήμους και τις ΔΕΚΟ. Και αν αυτά δεν φτάνουν θα παρακαλέσω εγώ τους ξένους - Γερμανούς που έχω και γνωστούς - θα παρακαλέσω τα ομόλογα των πέντε πρώτων χρόνων να διαχυθούν στο περαιτέρω μέλλον ώστε να μπορέσουμε τα χρήματα που χρωστά η Ελλάδα των ομολόγων των πέντε πρώτων χρόνων να τα ρίξουμε στην ανάπτυξη εντός Ελλάδας, να στηρίξουμε την παραγωγή και την παραγωγικότητα. Αν τηρηθούν αυτά δίνω υπόσχεση: Καταργούμε για φέτος τον ΕΝΦΙΑ, αυτό είναι το πρώτο δώρο της Ένωσης Κεντρώων και φυσικά κατάργηση των μνημονίων από το 2017. Θα τα καταγγείλουμε αλλά δεν θα πούμε σαν Ένωση Κεντρώων και σαν Ελλάδα, δεν θα πούμε τις τρέλες ότι δεν αναγνωρίζουμε τίποτα, θεωρούμε όλα τα χρέη επαχθή και επονείδιστα, αυτά τα γελοία πράγματα που είπαν άλλοι, γιατί η χώρα έχει και συνέχεια και ότι υποχρεώσεις έχει πρέπει να τις τηρεί.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Παλεύει χρόνια ολόκληρα με δεκάδες χιλιάδες εκπομπές να βρει μια θέση στον ήλιο της πολιτικής.Τώρα στα γεράματα τον βλέπω να κάθεται σε κάποιο έδρανο της βουλής.Όλα όσα έλεγε κατά καιρούς ήταν σωστά,όχι βεβαίως όλα,είχε το δικό του στυλ να τα διακωμωδεί αλλά και να τα καυτηριάζει.Τον είπαν και γραφικό,αλλά δεν είναι,περισσότερο γραφικοί είναι όλοι οι άλλοι που κατάστρεψαν τη χώρα παρά αυτός.